Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij start je dag om even voor half 7 en je klokt in met je Luba pasje. Je bergt je spullen op, pakt je eigen handscanner en gaat klaarstaan voor de dagstart. De teamleider vertelt jou en je collega's op dat moment hoe de dag eruit gaat zien en hoeveel orders er gedaan moeten worden. Zodra dit duidelijk is, ga jij aan de slag! Je pakt de kar met de dozen en orderbonnen erop en hiermee loop je door de stellingen heen. Je pakt de juiste schoenendozen, scant deze en stopt ze dan bij de juiste order. Het is natuurlijk altijd even puzzelen hoe jij deze dozen het beste erin kan doen. Een beetje ruimtelijk inzicht kan geen kwaad! Zijn je orders gelopen? Dan plaats je deze op de rollerband en worden deze gecontroleerd door jouw collega en gereed gemaakt voor verzending. Is de dag klaar om 15:00 uur? Dan leg je de handscanner terug en klok je uit.

Wat wij bieden

  • Fulltime (38,75 uur) functie van 5 dagen in de week.
  • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van ? 0,19 per elke km die je aflegt
  • Een baan waar geen dag hetzelfde is en je uitzicht hebt op vaste dienst!
  • Leuke werkgever en collega's

Wat wij vragen

  • Jij bent fulltime beschikbaar
  • Enige ervaring met orderpicken is mooi meegenomen. Heb je dit niet? Geen zorgen! Motivatie is nog altijd het meest belangrijk
  • Jij moet een VOG kunnen aanvragen (die je daarna bij Luba declareert)
  • Jij beheerst de Nederlandse taal of spreekt vloeiend Engels

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert schoenen en sportkleding vanuit het magazijn. Goederen komen binnen, worden opgeslagen en vervolgens weer geŽxporteerd door heel Europa. Nederland heeft een vestiging gevestigd in Heerhugowaard.
Het is een organisatie met een informele West-Friese mentaliteit waarbij proactief handelen erg wordt gewaardeerd. Kortom, het is een resultaatgerichte no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen op de werkvloer. In de huidige situatie is geen dag hetzelfde.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau