WerkTalent

Supply chain professional

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend bedrijf in de bollenstreek. Ooit zijn ze gestart met 60 eindproducten per week, op dit moment leveren zij wekelijks 3.5 miljoen eindproducten en hebben ze als doelstelling dit zo efficiŽnt mogelijk te doen. Ze kopen zelf hun verse voedingsmiddelen in, ze verwerken het, verpakken het en transporteren het naar hun afnemers.

Het bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging, een aanrader is het om lid te worden om zo naast het werk ook je collega' s te leren kennen. Rond de jaarlijkse feestdagen kan je een presentje verwachten en als je jarig bent.. krijg je een verrassing.

Functieomschrijving
Jouw nieuwe werkgever zal je met open armen ontvangen. Jij wordt de supply chain profesional en zorgt ervoor dat processen geoptimaliseerd worden.

Je komt te werken op de afdeling planning en gaat samen met 12 collega' s ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het team bestaat uit supply chain planners, demand planners en medewerkers planning

Jouw rol als profesional kenmerkt zich door jouw organisatorische talent waarin je in staat bent verscheidene taken te structureren en succesvol uit te voeren. Jouw dagelijkse doel is er voor zorgen dat de productieafdeling goed kan draaien.

De meeste tijd ga je besteden aan het uitvoeren en het ontwikkelen van betere productieplanningen, waarin je in nauw contact staat met verschillende afdelingen. Doordat je nauw moet samenwerken met meerdere afdeling ben jij iemand die graag in contact staat, informatie goed kan binnenhalen, deze weet te analyseren en te vertalen naar de productieplanning.

Functie-eisen
- Afgeronde HBO of WO - opleiding richting logistic management, bedrijfskunde of supply chain management
- Ervaring met excel
- Analystisch sterk
- Cijfermatig inzicht
- Flexibel inzetbaar tussen 05:00 - 19:00 uur

Arbeidsvoorwaarden
- Jaarcontract
- Salaris vanaf EUR 2500 bruto per maand, jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring
- 26 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
- Laptop van de zaak
- reiskostenvergoeding
- Cursussen en opleidingen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent