WerkTalent

Teamleider

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het telen van trostomaten. Met passie in een groot team wordt er gewerkt aan een kwalitatief en lekker product. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het totale proces binnen de kas. Met als doel om een perfect product te krijgen en uiteraard dat iedereen met plezier aan de slag is.

Jouw werkgever staat voor samenwerken, voor groeien en voor optimaliseren en dit zie je terug in onze werkwijze. Met een mooie ligging nabij Leimuiden is het goed aan te rijden vanuit Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Amstelveen en omstreken.

Functieomschrijving
Jouw nieuwe werkgever is toonaangevend als het gaat om het kweken van groente in de kas. Met maar liefst 4 grote kassen en een eigen inpakstation is jouw baan als Teamleider afwisselend met veel verantwoordelijkheid te noemen.

In jou rol als teammanager ben je eindverantwoordelijk voor het totale operationele arbeidsproces in de kas. Je maakt weekplanningen, waarop dag niveau beschreven staat welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, onderhoud contact met uitzendbureau' s en stuurt bij bij eventuele mutaties in de planningen.

Jij bent iemand die motiverend kan aansturen en de sfeer hoog weet te houden. Je houdt controle over de gewerkte uren van je medewerkers en waar nodig pas je de urenlijsten aan.

Dagelijks sluit je de dag af met je medewerkers en worden de aandachtspunten doorgelopen. Je maakt een dag verslag over de verrichte arbeid en eventuele bijzonderheden. Daarnaast rijdt je mee met de teeltmanager tijdens de terugkerende teeltronde checklist, zodat jij over alles in de kas op de hoogte bent om je planning daar op af te stemmen.

- 40% opleiden en begeleiden medewerkers
- 15% voorbereiden werkzaamheden
- 10% productiewerk in de kas
- 10% kwaliteitsrondes
- 15% administratieve werkzaamheden
- 10% overleg met onder ander uitzendbureau' s, collega' s, teeltmanager

Functie-eisen
- Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
- Werk en denkniveau op MBO;
- Planvaardig;
- Verantwoordelijkheid;
- Administratief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris EUR 3200 - EUR 4000 bruto per maand;
- Reiskostenvergoeding EUR 0,19 de km;
- Pensioenregeling;
- Opleidingen en curssen;
- Gemotiveerd team in een mooie en moderne werkomgeving.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent