WerkTalent

Chauffeur horecadistributie

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in regio Berkel en Rodenrijs. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren C-chauffeur die in het bezit is van code 95. Je begint je dag op je standplaats in Berkel en Rodenrijs, hier staat je volgeladen vrachtwagen klaar om mee de weg op te gaan. Samen met je bijrijder ga je op pad naar cafés, bars en restaurants om hun voorraad weer aan te vullen. Voornamelijk bevoorraden jullie de klanten in en rondom Amsterdam, denk hierbij ook aan de horecagelegenheden die nabij Amsterdam zijn gelegen. Samen met je bijrijder zorg je ervoor dat de producten op de juiste manier geleverd worden en neem je de lege fusten retour. Voor het werk als chauffeur is flexibiliteit een must. Je weet namelijk altijd je begintijd maar nooit je exacte eindtijd, je kan altijd in de file terechtkomen of onderweg ergens vertraging oplopen.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat je in een file terecht komt of dat je bij een horecagelegenheid enige vertraging oploopt. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent!

Functie-eisen
- Je bent in het bezit van je rijbewijs C en code 95
- Je hebt de mogelijkheid om zelf op de locatie in Berkel en Rodenrijs te komen
- Je bent in het bezit van eigen vervoer in de vorm van een auto/scooter/fiets
- De Nederlandse taal beheers je goed
- Je woont in de omgeving van Berkel en Rodenrijs/Rotterdam/Den Haag/Zoetermeer

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maandsalaris tussen de EUR2203,48 á EUR2383,27 o.b.v. 40 uur
- Je krijgt een extra TLN vergoeding bovenop je salaris, deze is EUR0,68,- netto per uur!
- Je krijgt vaste fulltime baan
- Een vergoeding voor je reiskosten
- Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf
- Standplaats in Berkel en Rodenrijs

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent