WerkTalent

Logistiek medewerker dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Simon Loos is een wereldberoemd merk die gespecialiseerd zijn in horecadistributie. Ze hebben meerdere vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Rotterdam. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Wil je nog meer weten over het bedrijf? Klik op het Simon Loos logo!

Functieomschrijving
Je dag begint op de loods waar je samen met de vrachtwagenchauffeur op pad gaat om de horeca te bevoorraden. Dit doe je uiteraard nadat de wagen geladen is met alle producten die jullie moeten bezorgen. Je kunt hierbij denken aan dranken zoals wijn en bier maar ook etenswaren zoals diepvriesproducten. Als dit gedaan is vertrekken jullie richting het eerste losadres. Je brengt hier de producten naar binnen en hier komt ook meteen het fysieke werk bij kijken. Uiteraard heb je de mogelijkheid om alles met karren naar binnen te rijden maar sommige horecagelegenheden hebben de opslag beneden in de kelder of ergens op een 1e verdieping. Dan is het aan jou om je spierballen te tonen! Hebben jullie alle adressen gehad? Dan ga je terug naar de loods waar je de resterende spullen lost en is het einde van de dag in zicht.

In jouw functie als bijrijder werk je voornamelijk van maandag tot en met vrijdag en incidenteel op zaterdag. De exacte werktijden zijn per dag verschillend, veelal verneem je één dag van te voren hoe laat je moet beginnen. Pas wanneer alle bestellingen bezorgd zijn en de vrachtwagen weer leeg is ben je klaar, dit betekent dat je uiteindelijke eindtijd niet bekend is. Eigen vervoer is van groot belang omdat de opdrachtgever niet te bereiken is met OV! Het gaat hier om een functie waarbij je rond de 32 uur per week zal werken. Echter kunnen wij (en de opdrachtgever) je geen uren garantie geven en zullen de werkdagen/tijden per week verschillen.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand die;

- Gemotiveerd is om aan de slag te gaan, dit is het allerbelangrijkste!;
- Een representatieve uitstraling heeft;
- Fysiek sterk is, je moet namelijk veel sjouwen;
- Eigen vervoer heeft om op de standplaats te komen;
- Woont in de omgeving van Berkel en Rodenrijs/Rotterdam/Den Haag.

Herken jij jezelf in de punten hierboven? Perfect, jij bent dé bijrijder naar wie wij op zoek zijn!

Arbeidsvoorwaarden
Wanneer je aan de slag gaat kun je het volgende van ons verwachten:

- Een bruto maandsalaris van EUR2.060,00;
- Daarbovenop krijg je een netto vergoeding van EUR118,32 per maand (per uur is dit EUR0,68 netto);
- Een fulltime dienstverband;
- Wekelijkste uitbetaling van het salaris;
- Mogelijkheden om door te groeien tot C-chauffeur;
- Mocht het werk als bijrijder goed bevallen, heb je uitzicht op een vast contract.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent