WerkTalent

Zonnepanelen Monteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf in Rijnsburg nabij Leiden kenmerkt zich door kleinschaligheid en collegialiteit. Samen worden projecten opgestart en je wordt al snel opgenomen in deze hechte groep. Op regelmatige basis worden er uitjes georganiseerd, om zo ook naast het werk een fijne tijd met elkaar te beleven!

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren monteurs zonnepanelen, leerling zonnepaneel monteurs en assistent monteurs zonnepanelen. Als montagemonteur zonnepanelen regel jij de montage van de zonnepanelen op schuine en platte daken van woningen en bedrijven. De komende jaren is er voor jou volop werk en zal je de nodige cursussen mogen volgen.Dagelijks haal je de benodigde hulpmiddelen en zonnepanelen op en rijd je van daaruit naar de locatie waar de zonnepanelen geplaatst worden. Elke dag kom je dan ook in contact met een nieuwe klant en een unieke situatie. Op locatie tussen Den Haag en Amsterdam plaats je de zonnepanelen met collega' s en assisteer je bij het aansluiten van de zonnepanelen op de elektriciteit.

Functie-eisen
- Geen hoogtevrees?
- Twee rechterhanden?
- Klantvriendelijk?
- Werken in de techniek?

Heb je ervaring dan is dat een grote pre, bezit je deze niet dan leiden we je graag op tot volwaardig zonnepanelen monteur.

Arbeidsvoorwaarden
- Reiskostenvergoeding
- Een Salaris tussen de EUR 2200 - EUR 2750 bruto per maand
- Opleiding on the Job en cursussen voor het plaatsen van zonnepanelen
- Fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
- Regelmatige uitjes met het team

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent