Luba Uitzendbureau

Orderpickmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij begint je dag om 13:45 uur in het magazijn. Samen met jouw collega's stemmen jullie af wie er op welke afdeling begint. Afgestemd? Dan pak jij een handscanner en noteert het nummer daarvan op de lijst bij jouw naam. Samen met de scanner, bijpassende gevouwen lege dozen en een kar ga jij het magazijn in om de juiste goederen en aantallen te verzamelen en in de dozen op de kar te zetten. Wanneer de kar vol is los je deze op één van de inpaktafels. Jouw collega's zullen deze dan nogmaals checken, inpakken en de pakbon erop te plakken. Uiteraard kan het ook zijn dat jij deze controle en inpak werkzaamheden uitvoert. Andere voorkomende werkzaamheden zijn het stapelen van dozen op de pallet, het sealen ervan en het verzamelen van grotere artikelen (die niet in dozen passen) op de afdeling Ugly of het bijvullen van de voorraden.

Wat wij bieden

  • Parttime of fulltime aan de slag (maandag t/m vrijdag van 13:45-21:30)
  • Korting op alle producten bij de werkgever
  • Werken bij een jong en dynamisch team met een goede werksfeer

Wat wij vragen

  • Jij bent minimaal 3 dagen beschikbaar van 13:45-21:30
  • Jij bent fysiek fit en houdt van aanpoten!
  • Heb je kennis van logistiek en affiniteit met sport? Helemaal top!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf met een lange historie. Er werken circa 160 mensen en ongeveer 70 in Alkmaar. De cultuur is informeel, open en sportiviteit staat voorop. Zij ontwikkelen kleding, tassen en producten voor buitensport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau