Luba Uitzendbureau

Accountmanager binnendienst IT

Details van de functie

Logo Over het werk

Als accountmanager binnendienst krijg jij een eigen set klanten. Met hen bouw je een relatie op door regelmatig contact te houden per mail en telefoon en precies te weten wat een klant nodig heeft. Ook denk je er aan ze te feliciteren met hun verjaardag. Hebben ze een klacht? Dan zorg jij dat ze snel en goed geholpen worden. Indien je er zelf niet uit komt, weet jij precies bij welke collega je moet zijn. Vanuit commercieel oogpunt kijk je ook naar de mogelijkheden voor upselling en cross selling. Jij ziet precies waar de kansen liggen.

Als een klant belt met een vraag, ga jij meteen na of hij nog iets aan producten nodig heeft. Je schakelt snel tussen mails en telefonisch contact met als uiteindelijk doel mooie deals binnen te halen. Je overlegt met de leverancier wat hierin mogelijk is. Heb je ?m binnen? Dan stel je de offerte op en verwerk je de order in het SAP systeem.

Binnen de organisaties zijn verschillende teams gespecialiseerd op hardware en software. In overleg met de opdrachtgever ga jij aan de slag voor een van deze enthousiaste teams. Je hoeft nog niet alle ICT-kennis in huis te hebben, want je wordt volledig opgeleid met productkennis trainingen vanuit de fabrikanten. Zo kan jij de klanten optimaal adviseren! Sowieso heb je volop de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

Je werktijden zijn tussen 08:30 uur en 17:30 uur (08:30 ? 17:00 / 09:00 ? 17:30).

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan bij één van de grootste spelers in de IT wereld
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken
  • De kans om bovenop jouw maandsalaris tot 25% bonus te verdienen, en daarnaast veel leuke incentives
  • Leuke teamuitjes, ook in tijden van thuiswerken

Wat wij vragen

  • Jij hebt ervaring in de sales en kunt goed presteren onder druk (targets)
  • Jij hebt ervaring in een business-to-business omgeving
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; je draagt zorg voor jouw klanten
  • Affiniteit met IT is een pré. Heb je geen ervaring in de IT, maar wil je graag de overstap maken? Dan mag je ook solliciteren
  • Goede kennis van de Engelse taal is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is één van de grootste bedrijven ter wereld, een grote speler in de IT wereld. Ze zetten hun medewerkers voorop, want als zij goed voor hun medewerkers zorgen, zorgen die goed voor de klant. Zo is er een informele sfeer, zijn er koffiecorners met loungestoelen en fruit. Ook trainen ze je tot productspecialist, zodat je je klanten nog beter kan bedienen! En nog een order kan plaatsen! Er wordt gewerkt in verschillende gemotiveerde teams en het gemiddelde van de behaalde targets ligt tussen de 80% en 100%. Bij targets horen uiteraard ook bonussen. Er wordt hard gewerkt, maar ze weten ook zeker hoe een goede vrijdagmiddagborrel of leuk personeelsuitje eruit ziet.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau