Luba Uitzendbureau

Proces operator - leerwerktraject

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Hillegom
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Om voor deze vacature in aanmerking te komen hoef je enkel te beschikken over de juiste motivatie en affiniteit met techniek. Interesse in techniek kan op veel verschillende manieren: Bijvoorbeeld omdat je op een technische middelbare school hebt gezeten. Of je hebt bijvoorbeeld altijd aan brommers gesleuteld; of dat nog steeds met regelmaat doet. Is dit het geval, dan ben jij de perfecte kandidaat. Blijkt uit iets anders dat jij techniek superleuk vindt, kom je uiteraard ook in aanmerking!

Jouw nieuwe werkgever biedt leerwerkplekken voor de opleiding tot procesoperator. Binnen één jaar kan jij een mbo diploma halen, terwijl je ook al fulltime salaris verdient! Je werkt namelijk 4 dagen en volgt 1 dag les. Je gaat gelijk aan de slag en daarnaast leer je in een periode van één jaar de werking van de machines en de achterliggende gedachten. Ook is het van belang dat je aan het einde van de opleiding weet hoe je het productieproces precies moet draaien. Aan het einde van de opleiding weet jij precies hoe je zelfstandig storingen kan oplossen, machines opnieuw instelt of de machine ombouwt. Jij hebt de controle over het hele proces! Na het behalen van je diploma, heb je direct een vaste baan. Je blijft dan namelijk 5 dagen per week werken. Ben jij één van de toekomstige procesoperators?

Je komt te werken in een 3- of 5- ploegendienst. De diensten zijn als volgt:
nachtdienst: 23:30 tot 07:30 uur
ochtenddienst: 07:30 tot 15:30 uur
middagdienst: 15:30 tot 23:30 uur.

Voor een kijkje op de werkvloer klik hier: www.youtube.com/watch?v=lDBuylFYfas

Wat wij bieden

  • Het is een fulltime functie voor 34,5 of 40 uur.
  • in een 3-ploegendienst is het minimale salaris ?2185,- (exclusief 121% ploegentoeslag)
  • in een 5-ploegendienst is het minimale salaris ? 2317,- (dit is exclusief 128% toeslag)

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van minimaal een vmbo/mavo diploma of een driejarige havo of vwo opleiding.
  • De opleiding wordt gegeven in het Nederlands. Hierdoor is het van belang dat je de Nederlandse taal beheerst
  • Je bent fulltime beschikbaar (één dag naar school en vier dagen werken)
  • Je bent flexibel in je werktijden (bijvoorbeeld: ploegendienst of overwerk)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke producent van plastic verpakkingen en folies. Dit brede scala aan producten wordt geproduceerd in hun moderne fabriek. De verkoop vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Hillegom. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel evenals duurzaamheid en milieu.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau