Luba Uitzendbureau

Operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bedient de machines volgens de juiste werkinstructies en kwaliteitsprocedures. Je voert kwaliteitscontroles uit van het begin- en eindproduct en hebt gedurende het hele proces aandacht voor hygiŽne. Daarnaast zorg jij voor een veilige werkomgeving en voer je onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden aan de machines uit. Als jij dit graag wil ondersteun je de productiemanager met het maken van de productieplanning. Afgewerkte producten voorzie jij van een label en verpak je volgens de voorschriften.

Wat wij bieden

  • fulltime baan in dagdienst van 8uur tot 17uur
  • trainingen on the job
  • fijne collegiale werksfeer

Wat wij vragen

  • minimaal mbo2 niveau
  • technische affiniteit
  • ervaring als operator is een pre
  • goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf in Soest dat zich al jaren bezig is met het ontwikkelen en produceren voor zelfklevend materiaal voor de operatiekamers. Denk hierbij aan verschillende soorten tape, maar ook kleefstof die gebruikt kan worden op herbruikbare materialen in de operatiekamer als doeken en lakens. Naast de productie en het magazijn, werk je samen met kwaliteitsmedewerkers en zal je af en toe ook een kijkje kunnen nemen in het labo waar alles ontwikkeld wordt. Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer met verschillende uitjes per jaar, een feestcommissie en een ideeŽnbus waar al jouw goede ideeŽn terecht kunnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau