Luba Uitzendbureau

Orderpicker

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Eindhoven
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor een bekende groothandel in horecaproducten in Eindhoven zoeken wij orderverzamelaars voor zowel de afdeling orderverzameling AGF/Diepvries als bij de afdeling orderverzameling Food/Non-Food. Je gaat met behulp van de handscanner producten verzamelen en zorgt ervoor dat deze klaargezet worden voor uitlevering aan de klanten. De klanten waarvoor jij de orders verzamelt zijn altijd horeca gerelateerd zoals bijvoorbeeld kroegen en cafés, hotels, restaurants, snackbars en cafetaria's. Omdat jouw toekomstige werkgever hun naam hoog wil houden, check jij wel altijd de kwaliteit van de producten. Zie je producten van mindere kwaliteit of met beschadigingen, dan meld je dat aan je teamleider. Omdat je met zowel food als non-food producten werkt werk je soms in een gekoelde omgeving, maar omdat je lekker actief bezig bent (en kleding krijgt) kom je je werkdag prima door. Werk je in de avond/nacht? Dan ontvang je ook nog eens een gratis versbereide avondmaaltijd van de kok!

Wat wij bieden

 • Mogelijkheden om zowel fulltime als parttime te werken
 • Flexibiliteit! Werken wanneer het jou uitkomt tussen 07.00-04.00 uur, op de uren die je na 0.00u werkt krijg je 20% extra toeslag!
 • Een uurloon tussen ? 9,97 én ? 11,24, dit wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring
 • Bij een avonddienst krijg je een gratis vers bereide maaltijd
 • Een werklocatie om trots op te zijn met een leuke groep collega's die in andere functies met je samenwerken om te zorgen voor een optimale klantbeleving
 • Na de uitzendperiode van ± 9 maanden een direct dienstverband en dan krijg je nog als voordelen een fietsplan, de mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering
 • Een afwisselende functie in een dynamische omgeving, waar veel ruimte is voor ontwikkeling
 • Na overname krijg je 10% personeelskorting op alle producten!

Wat wij vragen

 • Vanwege de werktijden is eigen vervoer om op de werklocatie te komen noodzakelijk
 • Affiniteit met horeca-producten is meegenomen
 • Je hebt een positieve instelling en ziet het als een uitdaging om de orders op het juiste tijdstip klaar te zetten

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven óf deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak! De locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met OV en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als hun nieuwe medewerker daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau