Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker binnen dit familiebedrijf heb jij een allround functie. Jouw nieuwe werkgever beheert de opslag van fresh foods. Je komt te werken in een temperatuur tussen de 7 en 12 graden Celsius. Containers die binnen komen dienen gelost en overgestapeld te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containers vol zakken met noten en zaden.
Aan jou de taak deze samen met je collega te lossen en over te stapelen op pallets. Hierbij is het erg belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Het kan natuurlijk niet gebeuren dat deze weer omvalt en je opnieuw moet beginnen.
Hou er rekening mee dat de zakken tot 22 kilogram kunnen wegen. Naar de sportschool hoef je dus niet meer!

Als de container gelost is ga je verder met het verzamelen van de orders. Dit gebeurd aan de hand van lijsten. Als laatste worden de pallets geordend aan de hand van smalle gangen trucks. Het bedrijf geeft jou de ruimte om hier ook een certificaat voor te halen

Deze functie is voor gemiddeld 32 uur per week van 08:00 uur 's ochtends tot ongeveer 17:00 uur 's avonds. Mocht je meer uur willen werken is er een mogelijkheid je uren aan te vullen op de locatie in Lekkerkerk.

Wat wij bieden

  • Een goed startsalaris
  • Mogelijkheid certificaten te halen
  • Een baan voor de lange termijn
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je bent bereid te tillen tot 22 kg.
  • Je bent per direct of snel beschikbaar
  • Ervaring in een warehouse of in de logistiek
  • Hef-/reach- of smalle gangen truckcertificaat is een pré

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf die al meer dan 80 jaar bestaat! Zij hebben meerdere locaties in onder andere Lekkerkerk en Rotterdam. Zij zijn een grote logistieke dienstverlener die zich focust op de opslag en overslag van voornamelijk verse producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau