Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze leuke, afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het gehele orderproces. De vrachtwagen komt aan met de goederen en samen met jouw collega's ga jij starten met lossen. Dit wordt met de hand gedaan omdat de goederen los zijn vervoerd. Dit kunnen tafels, kasten, stoelen, potten en overige attributen zijn. Na het lossen zorgen jullie ervoor dat de goederen op de juiste locaties in het magazijn terecht komen met behulp van de heftruck en /of de reachtruck. deze certificaten kan je halen via Luba.

Na het lossen starten jullie met het orderpicken. Jij klikt de order aan in de computer en deze wordt verzonden naar de handscanner. Aan de hand van de gegevens in de scanner picken jullie de orders en zetten deze netjes op de pallets. Heb je alle artikelen? Dan seal je de pallet in en zorg je ervoor dat deze klaar is voor transport met de juiste documenten.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij goed binnen het team past. Jouw collega's zijn hardwerkende mannen die communiceren in het Engels. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf waar naast Nederlands veel Engels wordt gesproken, je hoeft dus niet perse Nederlands te spreken. Doe je het allemaal goed dan zijn er mogelijkheden om mee te helpen met de op- en afbouw van Internationale beurzen in Milaan en Parijs!

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie binnen een mooi en leuk bedrijf
  • Een contract via Luba waarbij je wekelijks wordt uitbetaald
  • Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever
  • Vers fruit, gratis snacks en lunch
  • Vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes

Wat wij vragen

  • Ervaring in een magazijn is geen vereiste, maar je weet wel van aanpakken!
  • Jij bent in het bezit van jouw geldige hef- of reachtrucktificaar of bereid deze te halen via Luba
  • Jij bent zelfstandig en verantwoordelijk
  • Jij spreekt Engels en/of Nederlands

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires. Het bedrijf levert niet alleen banken en lampen maar je kunt er ook terecht voor vazen, servies en 1000 andere dingen. Jij komt te werken in een team van 10 magazijnmedewerkers. Op vrijdag verzorgt het bedrijf een gezellige borrel en 2 keer per jaar worden er leuke uitjes georganiseerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau