Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie maak je goederen verzendklaar. Je zorgt ervoor dat je collega's altijd kunnen beschikken over voldoende emballage om productie te kunnen maken. Je controleert en registreert de goederen op de juiste hoeveelheid, codering en houdbaarheid. Het is erg belangrijk dat je goed met computersystemen overweg kunt. Jij bent degene die de eindcontrole doet bij het invoeren van de gegevens in het systeem. Verder laad en los je vrachtwagens en containers. Je registreert op een zorgvuldige manier de voorraadgegevens. Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn netjes en opgeruimd is. Daarnaast staat veiligheid voorop in deze functie. De paden zijn smal en je collega's bevinden zich daar ook. Het is daarom erg belangrijk dat je behendig bent met de heftruck. Wanneer de situatie vraagt dat er langer wordt doorgewerkt, vind jij dat geen probleem. Of als er een andere taak moet worden uitgevoerd die even meer haast heeft, ben jij daar flexibel in. Verder heb je een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wat wij bieden

  • Je komt te werken in een gezellig familiebedrijf met een fijne werksfeer
  • Een fulltime dienstverband
  • Een goed salaris van ? 2025,- tot ? 2450,-
  • Bij wederzijdse tevredenheid, is er de kans dat je een contract krijgt bij het bedrijf zelf

Wat wij vragen

  • Ervaring met logistieke computersystemen
  • Je bent in het bezit bent van minimaal een mbo diploma. Bij voorkeur richting de logistiek
  • Je hebt een heftruckcertificaat en een aantal jaren ervaring
  • Je hebt ervaring met het werken volgens het FiFO-principe (First in, First out)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is begonnen als klein oliehandeltje in de achtertuin. Sindsdien hebben zij zich ontwikkeld tot een professionele mayonaise- en sausfabrikant met klanten over de hele wereld. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer waarbij er ruimte is voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau