Luba Uitzendbureau

Allround service engineer

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Krimpen aan de ijssel
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In jouw functie als allround service engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het verhelpen van storingen aan de machines in de productie. Hierbij doe je preventief onderhoud aan alle technische installaties en signaleer je storingen. Dit doe je samen met de hoofd technische dienst. Ook ben je bezig met het verbeteren van de technische installaties en ben je multi-inzetbaar voor andere taken als onderhoud rondom het pand. Het is belangrijk dat je het leuk vind om samen te werken maar daarnaast ook zelfstandig aan de slag kan gaan. Omdat jouw leidinggevende een leermeester is zijn er voor jou extra mogelijkheden om intern aanvullend opgeleid en begeleid te worden.

Wat wij bieden

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in de vorm van cursussen en opleidingen
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een leuk team en fijne werksfeer

Wat wij vragen

  • Je hebt op minimaal MBO-niveau een technische opleiding gedaan of werkervaring in technische onderhoudswerkzaamheden
  • Je hebt een flexibele instelling en bent servicegericht
  • Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw werkgever is één van Europa?s meest moderne en bekende rookhuizen met meer dan 300 jaar ervaring. Als typisch familiebedrijf zijn hen idealen heel eenvoudig: het bedrijf streeft er naar de smakelijkste, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijkste gerookte vis delicatessen te produceren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast bieden ze een uitstekende service. Het bedrijf investeert in lange termijn relaties met hun cliënten. Dit alles zonder ooit de typische smaak en traditie van de familie rokerij uit het oog te verliezen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau