WerkTalent

Productiemedewerker (dagdienst) | Sportieve baan

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De wereld gezonder en duurzamer maken, met dat idee is onze opdrachtgever begonnen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten die bijdragen aan een gezond leven en een duurzame wereld. Het doel was om een eigen merk te creŽren met natuurlijke producten die bijdragen aan de gezondheid van de mens en de wereld in de breedste zin. Een Universal Healthstyle merk dat vanuit een duurzame gedachte bewustzijn creŽert voor body, mind & soul. Terug naar de basics uit de natuur, maar dan wel op een manier die past in onze huidige, vaak drukke levensstijl.

Functieomschrijving
Als productiemedewerker ben je werkzaam in een divers team waar je bezig bent met de productie van verschillende gezondheidssupplementen. Hierbij kan je denken aan sportvoeding (eiwitten shakes), gezondheidsproducten (vitaminepillen etc.) en voedingsproducten. Je cardio kan je overslaan in de sportschool want in het magazijn ga je genoeg meters maken.

Van 07:00 uur tot 16:00 ben je bezig met afwisselende taken. Zo maak je de producten verzend klaar, zoek je orders samen en controleer je of de orders in orde zijn en klaar voor verzending.

Functie-eisen
Wil jij werken als productiemedewerker in de dagdienst? Dan is het belangrijk dat je een gezonde dosis motivatie hebt. Daarnaast is het handig als je in het bezig bent van het volgende;

- Je bent gemotiveerd en wilt graag zo spoedig mogelijk aan de slag.
- Bij voorkeur Full time beschikbaar.
- Je hebt de voorkeur voor een vaste baan.
- Bereid om je handen uit de mouwen te steken.
- Woonachtig in de omgeving van Ijsselstein, Utrecht, Nieuwegein en Gorinchem.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een afwisselende baan bieden wij het volgende;

- EUR14 bruto per uur.
- Vaste baan bij een zeer groeiend bedrijf met uitzicht op een vast contract.
- Leuke werksfeer in een divers team.
- Reiskosten vergoeding
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent