Luba Uitzendbureau

Allround magazijn medewerker

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Waddinxveen
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Om 07:30 uur start je jouw werkdag met een vers kopje koffie. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de binnenkomende en uitgaande goederen. Je onderhoud contact met vervoerders en weet precies wanneer de goederen worden geleverd en worden opgehaald. Op de werkvloer zal jij je gaan bezig houden met het controleren, sorteren, opslaan, verzamelen en uit- en inpakken van goederen. Hierbij is het belangrijk dat je goed het overzicht kunt bewaren en gestructureerd te werk gaat, zodat alles goed gecodeerd is op projectnummer, groep en aantallen. Aan de hand van een orderlijst en/of scanner verzamel je de juiste aantallen en producten. Je zorgt ervoor dat alles wordt klaargezet op de daarvoor de bestemde locatie. Je ondersteunt bij het laden en lossen van vrachtwagens en containers en gebruikt hiervoor de heftruck. Daarnaast doe je de voorraadbeheer en houd je de administratie hiervan bij. Geconstateerde fouten los je zelfstandig op. Je houdt de leidinggevende van de afdeling goed op de hoogte over de voortgang van alle processen. 16:00 uur zit jouw werkdag erop. Tevreden ben je op de resultaten die je samen met je team vandaag hebt geleverd!

Maak jij van deze veelzijdige fulltime baan als Allround magazijn medewerker jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct.

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige fulltime functie voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
 • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een pensioen
 • Behulpzame collega's
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wat wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid zijn deze te behalen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift
 • Jij maakt softwareprogramma's snel eigen, bij voorkeur heb je eerder gewerkt met A(SAP)
 • Je hebt relevant werkervaring

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met installaties voor de chemische- en voedingsmiddelen industrie. Je komt te werken in een informele werkomgeving. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is de sfeer die daar hangt. In der loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met ruim 150 medewerkers. De veelal zelf ontwikkelde producten vinden hun weg over de hele wereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau