WerkTalent

Junior Accountmanager / Intercedent

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Bij WerkTalent geloven wij dat mensen het best presteren wanneer zij optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Daarom bieden wij jou alle vrijheid om binnen onze organisatie je eigen paden te bewandelen en jezelf verder te ontwikkelen tot echte branchespecialist. Ondernemerschap staat hierbij centraal omdat jij je niet laat inperken door voorgefabriceerde werkwijzen. Onze WerkTalent Academy biedt je daarbij een breed scala aan handvatten, (digitale) cursussen, trainingen en opleidingen. Naast al dat harde werken is er natuurlijk ook ruimte voor plezier en ontspanning. Een borreltje op vrijdagmiddag of met het team een hapje gaan eten, hoort er dan ook zeker bij.

Functieomschrijving
Ben jij die gedreven spits die graag scoort? Debuteer bij WerkTalent en verdien de aanvoerdersband!

YES! Je hebt jouw diploma eindelijk op zak en kan niet wachten om jouw ervaring/kennis vanuit jouw commerciŽle studie en/of stages in de praktijk te gaan brengen. Als Junior Accountmanager/Intercedent zal jij kennis gaan maken met de mooiste branche die er is; Arbeidsbemiddeling! Stap voor stap ga jij het vak leren kennen en krijg jij steeds meer verantwoordelijkheden. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

- Diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiŽle toptalenten. Van het inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van werkende kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers.
- Acquisitie. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij new business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
- Online of in de WerkTalent database zoeken naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benadert en inplant voor een eerste kennismaking.
- Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.
- Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze klanten. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt dat ze bij (aan)vragen direct aan jou denken.

Elke ochtend rijd jij weer met een stralende lach en positieve energie naar ons gezellig, kleinschalig kantoor in Nijmegen om er samen weer een heerlijke dag van te maken! Onze vestiging bestaat nu bijna 1,5 jaar en zijn hiermee dan ook nog startend. Er ligt een mooie basis maar vooral veel ruimte en mogelijkheden om de vestiging te laten groeien en ons netwerk uit te bouwen. Nieuwe klanten scoren geeft jou als accountmanager dan ook een ontzettende kick! Als jij bij een potentiŽle klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature waar jij zo snel mogelijk mee aan de slag wilt gaan. Ook ben je graag met mensen in contact en vind jij het fantastisch om kandidaten een nieuwe of betere baan te bezorgen. Dit doe jij natuurlijk niet alleen, jouw collega's werken hier ook keihard aan mee en gaan een onderling wedstrijdje zeker niet uit de weg ;-) Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega's en ons servicecenter die met raad en daad voor je klaarstaat. Saaie werkdagen kennen wij niet bij WerkTalent!

#intercedent #accountmanager #uitzendbranche # #salesconsultant #arbeidsbemiddeling

Functie-eisen
Om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie vinden wij vooral jou als persoon belangrijk. We zitten fulltime met elkaar op kantoor en vinden het dan ook erg belangrijk dat we het gezellig en leuk met elkaar hebben! 'Plezier verhoogt succes' zegt men, de klik moet dan ook goed zijn! Het is prettig als jij jezelf in ieder geval (grotendeels) in het volgende herkent:

- Een relevante commerciŽle studie en/of ervaring
- Aansluitende studies kunnen zijn; MBO Junior Accountmanager, HBO CommerciŽle Economie, HBO Bedrijfskunde
- Relevante ervaring kan zijn als junior accountmanager of verkoper maar ook ervaring in bijvoorbeeld de horeca kan heel goed passen
- Grenzeloze ambitie en een ondernemersmentaliteit
- Jij wilt graag altijd winnen, of het nou gaat om die ene deal of om een potje darts
- Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden.
- Jij laat je niet snel uit het veld slaan; in ons werk heb je ook zťker te maken met tegenslagen maar daar weet jij je ook wel weer snel overheen te zetten
- Extravert en sociale persoonlijkheid; jij bent wel in voor een terrasmiddag of een feestavond met jouw 90 gezellige collega's
- Woonachtig in omgeving Nijmegen/Arnhem/Cuijk/Uden/Oss

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij WerkTalent Nijmegen betekend dat jij eigen baas over jouw agenda mag zijn, mee mag bouwen aan een semi-startende vestiging en de ruimte krijgt om jouw functie uit te voeren op jouw manier. Daarnaast kan jij ook rekenen op mooie voorwaarden:

- Goed salaris van EUR2100 - EUR2800, afhankelijk van ervaring, dat meegroeit met jouw prestaties
- Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staat
- Een beloningsstructuur in de vorm van bonussen en leuke incentivestrips (naar bijvoorbeeld Valencia of Hvar)
- Uitzicht op een vast dienstverband, omdat wij net als met onze klanten en uitzendkrachten ook met jou nog jaren willen groeien en samenwerken
- Een telefoon en laptop van de zaak
- Auto van de zaak behoort (op termijn) tot de mogelijkheden
- Interne groei en ontwikkeling mogelijk gemaakt door de WerkTalent Academy
- WerkTalent zorgt elke dag voor een goed gevulde lunchtafel en een lekker drankje voor bij de VrijMiBo
- 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 ADV dagen
- Een warm welkom bij de WerkTalent familie, wij zorgen ervoor dat jij je hier helemaal thuis gaat voelen!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent