WerkTalent

Servicemonteur / Installatiemonteur | tot EUR3600 per maand!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een zeer innovatief bedrijf die een grote impact op het dierenwelzijn en duurzaamheid realiseert. Steeds meer organisaties in meerdere landen zien de grote toegevoegde waarde van dit bedrijf en hebben interesse om dezelfde machines in te zetten. Het team bestaat uit jonge, ambitieuze mensen die buiten hard werken ook zeker geen nee zeggen tegen wat plezier! Samen werk je keihard aan successen, die je vervolgens samen viert!

Al helemaal enthousiast en benieuwd over welk bedrijf dit gaat? Dat kan ik je helaas nog niet zeggen, maar in een persoonlijk gesprek vertel ik je er uiteraard graag meer over!

Functieomschrijving
Jij hebt de kans gewaagd en gaat bij onze opdrachtgever aan de slag als Technical Support Engineer. Super! En nu?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en plaatsen van nieuwe machinelijnen bij verschillende opdrachtgevers. Dit kunnen bedrijven in heel Europa zijn. Dus mocht je graag reizen, dan is deze functie jou op het lijf geschreven! In het dagelijks leven houd jij je zelfstandig bezig met het opbouwen en opstarten van de nieuwe machinelijnen. Hierbij signaleer jij potentiële problemen en communiceert deze. In overleg met collega's en klanten help jij ook bij de implementatie van technische verbeteringen aan de machine.

Alles geregeld voor de nieuwe machine bij de opdrachtgever? Mooi! En nu?

Wanneer de machine bij de opdrachtgever is geďnstalleerd, stopt het werk hier niet. Jij houd je vervolgens bezig met het opzetten en opvolgen van verschillende onderhoudsplannen voor zowel de bestaande als de nieuwe locaties. Het bedienen van de machine en het uitvoeren, is in handen van de medewerkers op locatie. Máár bij storingen aan de lijn kun jij op afstand assistentie geven aan de lokale operators. Lukt dit niet op afstand? Dan ga jij naar locatie om assistentie te verlenen.

Dus je kunt je wel voorstellen dat het leven als een Technical Support Engineer bij onze opdrachtgever een leuke, uitdagende en afwisselende functie is!

Functie-eisen
Jij kunt goed zelfstandig te werk gaan en hebt een technische achtergrond? En vind jij het geen probleem om regelmatig te reizen? Dan kom ik graag met jou in contact! Verder is het voor deze functie nog belangrijk dat jij aan de volgende eisen voldoet:

- Beschikt over een achtergrond in de techniek, bijvoorbeeld door Vapro B/MTS/MBO
- Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
- Woonachtig in de omgeving van Nijmegen/Arnhem
- In bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Jij ziet jezelf wel werken bij een organisatie die een positieve impact maakt op de toekomst? En wordt je graag dagelijks uitgedaagd in een toffe, technische functie? Dan is dit dé baan voor jou! En wat maakt deze baan al helemaal perfect? Nou, de arbeidsvoorwaarden!

- Startsalaris tussen de EUR2.600 - EUR3.600 bruto per maand (ervaringsafhankelijk)
- Onregelmatigheidstoeslag bij bepaalde uren/dagen tussen de 25% - 70%
- Aanvullende vergoedingen bij werk en verblijf in het buitenland
- Reiskostenvergoeding
- Een fulltime aanstelling
- In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast contract
- Een uitdagende baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid!
- Veel mogelijkheden om te reizen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent