Luba Uitzendbureau

Verpakkingsmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als verpakkingsmedewerker bestaan jouw taken uit het in- en uitpakken van zaden en goederen. Er komen dagelijks zaden binnen in grote dozen. Deze worden door het logistieke personeel opgeborgen en gecodeerd. Aan jou de taak om per order de juiste zaden te pakken, af te wegen of te tellen en de order verzendklaar te maken. Dit kan gaan om kleine zakjes met 10 zaadjes erin, maar kan om veel meer gaan als er een bulk wordt besteld. Bijvoorbeeld 5.000 meloen zaden! In het tuincentrum hangen zakjes met zaden voor de verkoop aan de tuin liefhebber, die jij heb gemaakt! Je snapt natuurlijk al dat dit geduldig en nauwkeurig werk is. Vooral omdat alle zaden erg op elkaar lijken. Pak je per ongelijk de verkeerde? Dan heeft iemand in plaats van komkommer ineens allemaal paprika met grote gevolgen!

Je noteert alles in een systeem dus jij kan goed met computers omgaan en vastleggen welke orders je heb gepakt en hoeveel zaden je heb gebruikt. Je komt in een ruimte te staan met tafels en weeg apparatuur. samen met een klein ander team van ongeveer 4 mensen zorg je dat de orders worden verwerkt. Naast met de hand pakken ze ook zaden in met machines. Soms zou je daar ook bij moeten assisteren.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een baan voor 37,5 uur van maandag tot en met vrijdag
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO glastuinbouw
  • Salaris begint bij ?11,43 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)

Wat wij vragen

  • Jij kan administratieve gegevens vastleggen in computersystemen
  • Jij wordt blij van het puzzelen, afwegen en heb oog voor detail
  • Jij spreekt Engels en/of Nederlands in woord en schrift
  • Jij kan lopen en staat, want alles gebeurd aan grote tafels

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in De Kwakel en kenmerkt zich door hun familiaire sfeer. Jouw nieuwe werkgever is één van 's werelds grootste veredelaars van groenten en bloemen. Wat jij allemaal heb ingepakt wordt verstuurd naar kwekers en hobbytuinders over de hele wereld. Het bedrijf bestaat uit ong. 118 personen, waarvan 25 op de logistiek en productie. Jouw nieuwe werkgever denkt in mogelijkheden en in kansen waardoor er uitzicht is op een contract bij de werkgever. Het is een innovatief bedrijf waarin ze graag processen verbeteren om het nog beter te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau