Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar versterkingen voor het logistieke proces. Je komt te werken op de afdeling crossdock, dit wil zeggen het laden en lossen van vrachtwagens in Lekkerkerk. Dit wordt gedaan met behulp van pompwagens! Je staat dus niet heel de dag te sjouwen ;). Wel is het belangrijk dat je tegen de kou kunt want op de afdeling ligt de temperatuur tussen de 2 en 4 graden! Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je flexibel kunt werken in een leuk team, dan ben je hier op het juiste adres! Mocht je in bezit zijn van eigen vervoer dan kun je zelfstandig naar Lekkerkerk rijden, maar mocht dit niet het geval zijn wordt er vervoer geregeld vanuit de Waalhaven naar Lekkerkerk. Dit zijn gewoon uren die worden betaald terwijl je onderweg bent, hoe lekker is dat!

Wat wij bieden

  • De mogelijkheid om full- of parttime te werken
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Je komt te werken binnen een gezellig team wat hard voor elkaar werkt

Wat wij vragen

  • Tegen kou kunnen want de werkomgeving temperatuur is 2-4 graden
  • Gemotiveerd zijn om te werken
  • Fysiek werk kunnen verrichten
  • Werken in de avonduren

Over het bedrijf

Vanuit het logistieke centrum in gemeente Krimpenerwaard werk jij met ruim 100 collega?s er hard aan om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren. De werksfeer is erg goed, het best te omschrijven als collega's die met veel passie en plezier te werk gaan om de klanten optimaal te bedienen.

Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen. "Niet lullen maar poetsen" is een uitdrukking die past bij de werkmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau