Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Lekkerkerk
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De handscanner rinkelt, en weer een bestelling! Je manoeuvreert je door het magazijn door de schappen op zoek naar de juiste goederen voor jouw order. Nog vijf producten te gaan voordat jouw order compleet is. Maar daar eindigt het niet bij, want je zorgt eerst nog dat de juiste stickers op de verpakkingen zitten voordat deze verzendklaar zijn. Je werkt in Lekkerkerk in een gekoelde omgeving van tussen de 2 en 4 graden, maar daar heb jij vast geen last van omdat je zo hard bezig bent!

Wat wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Je komt te werken binnen een leuk en hardwerkend team
  • Flexibele werktijden
  • De mogelijkheid is er om full- of parttime te werken! Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit wat voor jou? Solliciteer dan nu!

Wat wij vragen

  • Je laat je niet uit de weg slaan door een gekoelde werkomgeving tussen 2 en 4 graden
  • Gemotiveerd zijn om te werken
  • Fysiek werk kunnen verrichten


Over het bedrijf

Je opdrachtgever opereert met 100 gezellige werknemers vanuit het logistieke centrum in de gemeente Krimpenerwaard in Lekkerkerk. Je collega?s gaan gepassioneerd en met plezier te werk, maar zijn ook zo flexibel om je te ondersteunen wanneer dat nodig is. Dit doe jij natuurlijk ook andersom, je doet ten slotte alles om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren! Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waar "Niet lullen maar poetsen" de uitdrukking is die past bij de werkmentaliteit.

Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen. "Niet lullen maar poetsen" is een uitdrukking die past bij de werkmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau