Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijntopper tover jij alle inkomende goederen om tot verzendklare orders. Je houdt van diversiteit in je dagelijkse werkzaamheden en bent bezig met het lossen van containers en het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van goederen. Maar let op, het kan zijn dat er zich problemen voordoen. Waar anderen het Spaans benauwd krijgen van onvolledige zendingen die binnen komen met misschien wel wat transportschade, houd jij het hoofd koel. Jij zorgt samen met jouw collega?s voor een adequate oplossing met behulp van het rationeel verstand en uiteraard ga je hierbij op een zo veilig mogelijke manier te werk. Hierbij sta je natuurlijk nauw in contact met je teamleider, maar die zal vast trots op je zal zijn nadat je kan melden dat je de onvoorziene situatie van zojuist hebt verholpen! Wordt het echt te gek? Dan koppel je deze complexe situatie door aan je teamleider zodat jij verder kan met je werkzaamheden.

Verder heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je algemene zorg uit door de werkomgeving zo goed mogelijk te onderhouden. Tot slot is er ook nog ruimte voor eigen inbreng om het magazijn op de meest efficiŽnte wijze in te richten. Een echte magazijnman beleeft elke dag wat anders, dus vervelen zal je je nooit!

Wat wij bieden

  • Een leuke werkplek met enorm leuke collega's!
  • Werkdagen zijn van maandag tot vrijdag
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling

Wat wij vragen

  • Communicatieve vaardigheden in het Nederlands en basis Engels
  • Een logistieke opleiding of ervaring is een must
  • Logistiek administratieve taken uitgevoerd in het verleden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel gespecialiseerd in verlichtingsproducten en elektronische apparatuur, materialen en onderdelen. Hiermee bedienen zij de scheepvaartklanten en zijn zij ook leverancier van verschillende merken lichtbronnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau