Luba Uitzendbureau

Junior administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag als administratief medewerker bij een bedrijf in Amsterdam. Het bedrijf zit in de bouwsector, zij voeren onderhoud/reparaties uit aan woningen. Je komt in deze rol voor twee verschillende afdelingen te werken, de afdeling Dagelijkse service onderhoud en de afdeling Mutatie onderhoud. Zodra een reparatie is uitgevoerd begint jouw werk. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve nazorg van de dossiers. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het dossier complementeren, het maken van een verkoopfactuur maar ook het softwaresysteem vullen met verschillende data. Zodra alles compleet is archiveer jij het dossier op de juiste plek. Op drukke momenten ondersteun je collega's op de afdeling klant contact center met het aannemen van reparatie verzoeken.

Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer en zijn de lijnen kort.

Wat wij bieden

  • Een functie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Je komt te werken bij een bedrijf waar saamhorigheid belangrijk is

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in een administratieve rol
  • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Ervaring binnen de bouwbranche is een pré

Over het bedrijf

Dit grote familiebedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Ze zijn begonnen als schildersbedrijf maar uiteindelijk uitgegroeid tot een volledig renovatiebedrijf. Ze voeren projecten uit voor woningcorporaties. Met als doel zo duurzaam mogelijk woningen te realiseren. Je komt te werken binnen een gezellig team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau