Luba Uitzendbureau

Monteur assemblage

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan de slag in de werkplaats in Hoorn. Hier ben jij verantwoordelijk voor het assembleren van hoogwerkers of delen van hoogwerkers (voormontage) aan de hand van vastgestelde procedures en instructies. Jij bent in staat om zelfstandig het assemblage proces van diverse liften te volbrengen. Hierin wordt jij steeds uitgedaagd om jouw vaardigheden te vergroten en om zo flexibel mogelijk inzetbaar te zijn. Naast het werken aan de ?eigen? lift help jij ook jouw collega?s, je werkt samen en biedt hulp waar dat gewenst is. Naast het assembleren van liften is ook het repareren en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan geleverde liften onderdeel van jouw functie. Je werkt vanaf tekening en hebt werkinstructies bij de hand.

Wat wij bieden

  • Jij gaat deel uitmaken van een klein en hecht team
  • Een afwisselende en veelzijdige baan waar jij je technische kennis kan optimaliseren
  • De organisatie biedt goede arbeidscondities met de mogelijkheid tot verdere opleidingen

Wat wij vragen

  • Afgeronde technische mbo-4 opleiding, bv. werktuigbouwkunde, autotechniek, elektrotechniek
  • Je hebt relevante cursussen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek of elektrotechniek gevolgd
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een productie omgeving, bij voorkeur in een assemblage omgeving
  • VCA-basis certificaat
  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal goed

Over het bedrijf

In 1984 startte jouw toekomstige werkgever met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Zij zijn marktleider in de productie en verkoop van schaarliften. Het bedrijf telt momenteel 53 medewerkers, er heerst een prettige werksfeer waarin teamverband en informele omgangsvormen centraal staan en je werkt in de dagdienst. Kwaliteit en ontwikkeling is iets waar jij dagelijks mee te maken hebt, hier word je uitgedaagd om de beste versie van jezelf te zijn!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau