WerkTalent

Kleurmaker - Colorist 2.800 tot 3000+

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in het aanbod en de verwerking van hoge kwaliteit fineren. Met vakmanschap en passie wordt gewerkt aan een brede range van decoratieve producten. Met een toegewijde team van fineer specialisten is dagelijks in de weer om oplossingen te bedenken voor zeer uiteenlopende projecten op het gebied van interieurbouw, jachtinterieurs en keukenbouw.

Functieomschrijving
Als colorist ben jij bezig met het op maat maken van gewenste kleuren en aanbrengen op gefineerd hout en houtlaminaat. In deze kleur rijken job ben je van maandag tot vrijdag actief binnen dit snelgroeiende bedrijf waarbij jij nauw samenwerkt met je collega's van het productie proces. De inhoud van jouw baan is gevarieerd, zo is geen dag het zelfde. Jij gaat je bezig houden met kleuren ontwikkelen op bestellingen van de klant maar ook zelf een nieuw kleurenpallet bedenken, ook ben jij op de productievloer aanwezig om jouw collega's daar te begeleiden in het kleurproces en gaat het eind product nauwkeurig controleren zodat er kwaliteit product wordt afgeleverd.

Functie-eisen
- Ervaring met het mengen / aanmaken / aanpassen van kleuren in een industriŽle omgeving. Dit kan uit een andere branche zijn zoals bijvoorbeeld een autospuiterij of drukkerij.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Zelfstandige, Proactieve, No Nonsens werkhouding
- Flexibel en bereid om incidenteel over te werken
- Bereid zijn om mee te draaien in productie

Arbeidsvoorwaarden
- Een uitdagende leuke baan met veel vrijheid en zelfstandigheid
- Salaris tussen de 2800 tot 3000+
- Fulltime Baan op basis van 37,75 uur per week, parttime bespreekbaar.
- 25 vak. Dagen + 6 ADV dagen
- Standaard werktijden van 08:00u tot 16:30u

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent