WerkTalent

Procesoperator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf waar een gezellige en open sfeer hangt. Het bedrijf is al een enige tijd bekend in de verpakkingssector waar zij dan ook een aantal grote vleesverwerkende bedrijven mogen voorzijn van zelf gemaakte verpakkingsmaterialen. De verpakkingen die het bedrijf produceert en ook aanbied zijn bijvoorbeeld kunstdarmen, vacuümzakken, krimpzakken en nog veel meer! Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Waddinxveen.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende machines aanwezig waar jij mee aan de slag kan gaan. Je begint bij het verbouwen, instellen, schoonmaken, toevoeren en het storing vrij maken van machine 1, daarna krijg jij de mogelijkheid om alle machines binnen de productie onder de knie te krijgen en door te groeien tot 'Senior Machine Operator'.

Het bedrijf hecht veel waarde aan enthousiaste en leergierige collega's. Hier besteden zij dan ook graag hun aandacht aan en begeleiden zij jou graag in jouw leerproces. Het is dan ook zeker geheel normaal dat de eigenaar van het bedrijf naast jou staat om een machine in te stellen of om de plek van een zieke collega in te vullen.

Naast de verpakkingsmachines beschikt het bedrijf ook over hun eigen drukkerij voor de bedrukking van hun producten. Mocht jij dit ook interessant vinden is er altijd de mogelijkheid om hier meer over te leren. Mocht jij leuke ideeën hebben voor het bedrijf dan wordt er graag naar je geluisterd!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag als machine operator/productiemedewerker bij een snel groeiend en innovatief bedrijf dat al jaren actief is in de verpakkingsbranche als producent en als aanbieder. De verpakkingen die worden geproduceerd worden voornamelijk gebruikt in de voedingsbranche. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vacuüm verpakkingen, krimpzakken, kunststofdarmen, etc.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende soorten machines aanwezig die jij mag gaan leren. Je begint bij machine 1 en zodra je deze 100% onder controle hebt ga je naar de volgende. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om door te groeien als teamleider of senior operator en jouw technische skills te ontwikkelen zodat je aan de slag kan gaan met het aansturen van een productie lijn.

De werkzaamheden die horen bij deze allround functie zijn als volgt:

- Orderlijsten invullen en controleren;
- Machines bedienen, ombouwen, instellen en verschillende storingen oplossen;
- Materialen toevoeren in de machines en het eindproduct controleren;
- Jouw werkplaats schoonhouden;
- Inpakken van bestellingen.

Jij gaat aan de slag in een verschoven dagdienst 36 uur per week van maandag t/m vrijdag. In het weekend en met de feestdagen ben jij dan gewoon lekker vrij! Jouw week ziet er als volgt uit:

- Week 1: maandag van 06:00 t/m 14:30 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 06:00 t/m 13:30 uur.
- Week 2: maandag van 13:30 t/m 19:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 t/m 19:00 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Woerden, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen/steden;
- Op zoek naar een parttime/fulltime functie in de productie/techniek;
- Jij bent leergierig, flexibel, enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen!;
- Een goede beheersing van de Nederlandse, Poolse of Engelse taal in woord en geschrift;
- Jij bent een enthousiaste en hardwerkende medewerker die graag aan de slag gaat!
- In het bezit van eigen vervoer om op locatie te komen.

Arbeidsvoorwaarden
- Een start salaris van EUR1950,- bruto per maand / EUR12,41 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- De mogelijkheid om door te groeien tot senior machine operator en verschillende cursussen te volgen;
- Doorgroeimogelijkheden in salaris;
- Reiskosten vergoeding van EUR0,19 cent per km;
- Leuke werkuitjes;
- Een parttime/fulltime 36-urige functie, een vaste baan;
- Gegarandeerd een contract bij het bedrijf zelf na 520 uur bij goede functionering.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent