WerkTalent

Leerling Automonteur- Goed startsalaris voor jonge techneuten!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een toonaangevend dealerbedrijf opererend in de regio Zuid-Holland Zuid. Het bedrijf is actief met dealer schappen van verschillende merken. Verder behoren 2 schadebedrijven, universele garages en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep. De klant is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk. Alles wat je geleerd hebt op school ga je toepassen in de praktijk. Nu hoor ik je denken hoe ga ik dit doen? Je gaat in onze werkplaats aan het werk met diverse onderhoud en reparatie werkzaamheden. Aan het begin zal je dit doen met een ervaren automonteur aan je zijde die je helpt bij de werkzaamheden. Wanneer je de nodige ervaring hebt opgedaan zal je stap voor stap zelfstandiger gaan werken. Dit alles gebeurt in overleg met je leermeester. Geen werkdag zal het zelfde zijn! TOP- traject Wanneer je start met het werk stroom je automatisch in bij het TOP traject. Dit project is speciaal ontwikkeld voor leerlingen en zorgt voor doorontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding.

Functie-eisen
Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto's en dat je hier graag meer over wilt leren. Je wilt jezelf graag door ontwikkelen tot een goede monteur en bent gemotiveerd om de opleiding 1 e autotechnicus te gaan volgen bij een school naar jouw keuze. Wil je dit werk gaan uitvoeren? Dan vragen wij ook het onderstaande

- een (bijna) afgerond VMBO-opleiding, minimaal kadergerichte leerweg;

- een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen dit bedrijf kom je te werken in een enthousiast team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij het belangrijk dat er een goede werksfeer aanwezig is. Je moet elke dag met plezier naar je werk gaan. Voor de rest bieden wij:

- een goed salaris;

- wekelijkse of 4 wekelijkse betaling

- goede persoonlijke begeleiding waardoor je iedere dag leert

- een vast contract bij het behalen van je diploma 1 e Autotechnicus en goed functioneren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent