Luba Uitzendbureau

Weger

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Boxtel
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie houd je toezicht op en zorg je voor het correct wegen van de aangevoerde producten. Om te zorgen dat lekker kan doorwerken geef je je collega's op tijd aan dat ze weer producten kunnen aanvoeren die jij vervolgens weer gaat wegen en op kwaliteit controleert. Dit proces moet lekker doorlopen en daarom begrijp jij dat wanneer je een storing hebt, bijvoorbeeld omdat de weegschaal niet meer goed werkt, dat je direct met je leidinggevende schakelt. Kwaliteit is heel erg belangrijk voor jou en daarom werk je volgens de HACCP normering. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken, maar geen dag is hetzelfde en daar houd jij van. Werk je graag in de dagdienst, dan is dat mogelijk. Maar als je extra wil verdienen is het werken in de 2 ploegen interessant! Je werkt dan van 06:00 tot 14:15 uur of van 14:15 tot 22:30 uur en op al jouw uren ontvang je een toeslag van 15%!

Wat wij bieden

  • Een wekelijkse betaling zolang je voor Luba werkt
  • De keuze om in de dagdienst te werken of in 2 ploegen, werk je in 2 ploegen? Dan ontvang je een toeslag van 15% op je uurloon
  • Reis je meer dan 10 km om op je werk te komen, dan krijg je een reiskostenvergoeding
  • Kansen om je te ontwikkelen in je rol en opleidingen te volgen

Wat wij vragen

  • Vmbo werk- en denkniveau
  • Ervaring in een productie omgeving, bij voorkeur in de food industrie
  • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Goed en veilig voedsel produceren, dat doet dit bedrijf waar je komt te werken iedere dag. Een modern en groot opgezet productiebedrijf met meerdere locaties in Nederland, maar ook in Duitsland. Een goed georganiseerd bedrijf dat continu in beweging is en op een duurzame manier wil ondernemen. Belangrijke speerpunten: kwaliteit, voedselveiligheid, dierenwelzijn en milieubewust. De locatie bevindt zich op een modern bedrijventerrein die makkelijk bereikbaar is en er is voldoende parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau