Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf specialiseert zich in de verkoop en verhuur van heftrucks en mobiel havenmateriaal. Denk hierbij aan kranen, elektrische pompwagens, reachtrucks en nog veel meer. Je begint je dag om 07:30 uur met een lekker kop koffie en begint met het laden en lossen van het materieel. Ondertussen houd je de voorraad van alle ingaande en uitgaande machines bij. Dit rapporteer je en je maakt ook foto's en filmpjes voor de verkoop op de website. Je zorgt er ten alle tijden voor dat de showrooms binnen en buiten er netjes uitzien. De uitgaande machines moeten ook gereed gemaakt worden voor transport hier houd jij je ook mee bezig.

Kortom, genoeg werk en veel afwisselend werk. Als je van grote machines houdt, dan zit je hier in ieder geval goed!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige collega's
  • Een prima salaris

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bereid om deze te halen
  • Je hebt technische kennis of een technische opleiding
  • Je kan zelfstandig maar ook in teamverband werken
  • Je bent fysiek fit

Over het bedrijf

Je werkt met gezellige collega's in een sfeervol bedrijf. Dit bedrijf is een groeiende internationale organisatie die gesprecialiseerd is in de inkoop en verhuur van verschillende machines voor in de haven. Het bedrijf bevindt zich in het westelijk havengebied van Amsterdam. Bij dit bedrijf zijn er voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau