Luba Uitzendbureau

Verhuizer

Details van de functie

Logo Over het werk

Afhankelijk van de locatie van het project, start jij vroeg op de locatie in Delft. Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het schadevrij verlopen van de verhuizing. Je komt bij klanten thuis en zorgt ervoor dat alles nauwkeurig ingepakt, klaargezet en verplaatst wordt. Het doel van deze verhuizing is het volledig ontzorgen bij de verhuizing; je probeert er, samen met jouw team, een gezellige en soepele dag van te maken. Je laat de dozen, containers en meubilair in de juiste volgorders in de wagen. Daarnaast is het jouw taak om aanwijzingen te geven aan de chauffeur tijdens het manoeuvreren van de verhuiswagen. Op de volgende locatie los jij de verhuiswagen in de juiste volgorde en zet je alles op de gewenste plek. Je komt op diverse locatie, bijvoorbeeld woningen, bedrijven en scholen. Je bent flexibel in werktijden en vindt het geen probleem om op een dag wat meer uren te maken. Dit is afhankelijk van de projecten en de drukte.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan in een gemotiveerd en gezellig team
  • Wekelijkse uitbetaling van je salaris
  • Mogelijkheid om een VCA-certificaat te halen
  • Flexibele werktijden

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek in staat zwaar werk te verrichten
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Bij voorkeur heb je een rijbewijs
  • Je bent een echte teamplayer en vindt het ook leuk om klantcontact te hebben

Over het bedrijf

Dit verhuisbedrijf is gevestigd in Delft. Zij zijn onderdeel van een samenwerking tussen meerdere regionale verhuisbedrijven. Ze doen verhuizingen in Nederland, maar ook internationaal. Voor de klanten plannen zij de verhuizing van A tot Z en zetten hier altijd een stapje extra bij. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan in het werk voorop. Je komt met verschillende collega's te werken die, naast hard werken, ook gezelligheid in het team erg belangrijk vinden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau