WerkTalent

Ondersteunend operator | VIV Buisman

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Om aan de hoogste markteisen te blijven voldoen, gaan zij voor een klantgerichte aanpak. Inmiddels is Royal VIVBuisman een van de toonaangevende experts op het gebied van karneboter, getextureerde boter, boterconcentraat, watervrij melkvet, ontgeurd melkvet (witte AMF), gefractioneerd melkvet (laag-, midden- en hoogsmeltende fracties), melkvet bereidingen en botermengsels. Onze producten worden alom gewaardeerd in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

Ben jij benieuwd wat dit bedrijf precies doet? Neem dan contact met ons op om het te bespreken.

Functieomschrijving
Jij komt te werken bij VIV Buisman, een erg prettige werkgever in de voedingsmiddelenindustrie. Voor deze functie is het niet noodzakelijk ervaring te hebben in de productie! Kom jij er gaandeweg achter dat dit bedrijf en de functie van operator jou goed past? Dan is er kans op een contract en krijg jij alles aangeleerd wat jij moet weten!

Je werkzaamheden bestaan uit:

- Inpakwerkzaamheden
- Uitpakken van grondstoffen
- Ingooien (tot 15kg)
- Stickeren
- Kwaliteitscontrole

Functie-eisen
- Flexibel tot fulltime beschikbaar en bereid in de avond te werken
- Eigen vervoer (in verband met de werklocatie)
- Je wil graag in een productieomgeving werken
- Collegiale werkhouding
- Fysiek in orde
- Woonachtig in de gemeente Altena (Veen, Wijk en Aalburg, Brakel, Ammerzoden, Zaltbommel)
- Vanaf 's Hertogenbosch, Oosterhout, Tiel of Gorinchem ben je ongeveer 30 min aan het reizen

Arbeidsvoorwaarden
- Een planning per week
- Salaris van EUR12,40 per uur
- 135% toeslag op uren ná 17.00 uur
- Wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling
- Vast werk

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent