WerkTalent

Allround duurzaamheidsmonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wat ooit begon met het verhuren van keukengeisers en elektrische boilers, later aangevuld met cv-ketels en elektrische doorstromers, verschuift onze aandacht steeds meer naar duurzame oplossingen. Van afleversets voor warmtenetten tot aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en airco's.

Wij zijn een allround installatiebedrijf. Zo kunt u terecht voor installatie werkzaamheden, het laten onderhouden van uw installatieapparatuur en serviceverlening bij storingen.

Functieomschrijving
In deze functie is geen dag meer het zelfde!

Jij start je werk dag rustig samen met jou collega's met een lekker bakje koffie of thee. Na het bakje koffie ga je aan de slag, jij kijkt welke klus je vandaag hebt en verzameld daarvoor de benodigde onderdelen. Hierna stap jij in je gloednieuwe bus! Op naar de klant. deze klant ga jij blij maken met een van de producten uit het breed aangeboden assortiment. Zo installeer je de ene dag een Cv-ketel, leg je zonnepanelen, plaats je een warmtepomp of een hybride-pomp. Naast het plaatsten en installeren ga je ook langs bij klanten op op maat en passend advies te geven. Door de afwisseling van producten en manieren van plaatste blijft jou werk spannend.

Functie-eisen
- sociaal aangelegd
- Klantvriendelijk
- Affiniteit met techniek
- Een doorzetter
- Zelfstandige werker
- Precies en netjes

Arbeidsvoorwaarden
- Marktconform salaris
- Bedrijfsbus
- Gereedschappen
- Gezellig team
- Afwisselend werk
- Opleidingen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent