Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Heb jij ervaring als logistiek medewerker en vind jij het niet erg om in een gekoelde ruimte te werken? Dan heb jij wellicht de perfecte functie gevonden! Als logistiek medewerker zorg jij voor de logistieke werkzaamheden omtrent de gekoelde producten in het distributiecentrum in Bleiswijk. Je kunt hierbij denken aan toetjes, ijskoffie, slagroom en zuiveldrankjes. Je werkomgeving is dan ook wat kouder dan de gemiddelde werkomgeving, namelijk 4-7graden. Koud? Dat krijg je het waarschijnlijk niet omdat je een dikke werkjas krijgt en je natuurlijk hard aan het werk bent.

Iedere werkdag start jij om 7.00, 8.00 of om 9.00 uur en ben je om 16.00, 17.00 of om 18.00 uur klaar met je werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van orders, laden, lossen en overige werkzaamheden in het magazijn. Secuur werken is hierbij zeker van belang! Je werkt niet alleen met je handen, er zijn ook reachtrucks, heftrucks en elektrische pompwagens aanwezig. Heb je nog geen certificaat voor deze trucks? Dan kun je deze eventueel via Luba behalen.

Het distributiecentrum is gloednieuw en zeer geordend. Houd jij naast je normale werkzaamheden ook nog eens je werkomgeving schoon en veilig? Dan maak je zelfs kans op een mooie bonus!

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag
  • Een detacheringscontract met uitzicht op overname door het bedrijf
  • Bruto salaris tussen de ?2300,- en ?2600,- bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding van ?0,19 netto per kilometer (vanaf 10 km enkele reis)

Wat wij vragen

  • Werkervaring logistiek medewerker
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bereidheid om te werken in een gekoelde omgeving (4-7 graden)
  • Woonachtig in een straal van 20 km rondom Bleiswijk i.v.m. bereikbaarheid van het bedrijf

Over het bedrijf

Jouw werkgever heeft zich ontwikkeld tot specialist in de zuivelwereld en beschikt over een groot logistiek netwerk. Hier worden zuivelproducten uit verschillende Europese landen geļmporteerd en uiteindelijk vermarkt binnen verschillende partijen in en om Nederland. Dit bedrijf is nuchter, (financieel) gezond en loyaal aan haar medewerkers en partners. Er werken 15 medewerkers en dit relatief kleine team van experts houdt de trends binnen het vakgebied in de gaten, weet wat er speelt en hoe het smaakt. Groei is voor dit bedrijf zeer belangrijk, maar passie voor de producten des te meer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau