Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag als logistiek administratief medewerker binnen een bedrijf dat gespecialiseerd is in Spuitgieten, TSG, lakken en assembleren van kunststof behuizingen en technische componenten. Je zal terecht komen op de logistieke afdeling in het bedrijf. Daar zal je dagelijks bezig zijn met het boeken van de inkomende en uitgaande goederenstroom, tijdige voorbereiding van alle noodzakelijke verzenddocumenten en efficiŽnt en effectief inplannen van transport. Daarnaast is het belangrijk dat je goed communiceert met diverse interne afdelingen.

Wat wij bieden

  • Parttime functie 5 dagdelen per week
  • Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Nauwkeurig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • MBO werk- en denkniveau
  • Praktische ervaring met ERP-systemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten, TSG en assemblage van behuizingdelen en technische componenten uit kunststof. Ze zijn actief in verschillende markten met hoge eisen aan kunststofdelen. Denk aan de luchtvaart, medische apparatuur en industriŽle apparatuur. Je komt terecht in een klein team met een harde werkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau