WerkTalent

Warehouse supervisor

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken in een gloednieuw magazijn, in 2019 is het 17000m2 magazijn geopend. De opgeruimde omgeving innoveert iedere dag weer en daar kan jij onderdeel van zijn door jouw stem te laten horen en aan te geven wat werkt en niet werkt! De groeiende organisatie is op zoek naar vaste krachten die samen met de organisatie verder willen groeien.

Functieomschrijving
Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van het totale proces rondom inkomende en uitgaande goederen van onze klanten, die vooral actief zijn in de medische en hightech-industrie. Een van je belangrijkste doelen is het leveren van constant hoge kwaliteit en het optimaliseren van processen, inclusief aan- en bijsturing. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de Warehouse Coördinators. Vanuit jouw functie streef je naar een zo hoog mogelijke efficiency en stuur je op de KPI's die binnen het managementteam worden vastgesteld. Overige werkzaamheden zijn onder andere:

- Zorgen voor goede proces- en workloadverdeling binnen de teams.
- Doen van aanbevelingen ten aanzien van werkmethoden, hulpmiddelen en inrichting magazijn.
- Jouw dag bestaat voor de helft uit kantoorwerkzaamheden en tijdens de overige uren ben je aanwezig op de werkvloer.

Je weet als geen ander welke details de kwaliteit binnen een warehouse kunnen bepalen en legt daarbij de lat in je werk liefst nog hoger dan van je gevraagd wordt. Op dit moment ben je leidinggevende in een business-to-business-warehouse en je wilt je talenten graag inzetten om de kwaliteit van dienstverlening verder te verbeteren binnen een ISO-gecertificeerde omgeving. Je sterk analytische vermogen komt daarbij goed van pas.

Je gaat fulltime aan de slag. Het gloednieuwe warehouse is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch. Op termijn een Vast contract bij goed functioneren!

Functie-eisen
Om te beginnen heb je als Supervisor of Teamleider een aantal jaren kennis en ervaring opgedaan, in een business-to-businessomgeving. Verder beschik je over het onderstaande.

- HBO werk- en denkniveau
- Ervaring met complexe kwaliteitsstandaarden.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
- Ervaring met Business Intelligence-software, zoals Power BI.

Arbeidsvoorwaarden
- Autonomie; we bouwen op jou als kenner van de werkzaamheden.
- Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen.
- Afwisselende werkzaamheden
- Uitzicht op vast
- Bedrijfskleding
- Opleidingsmogelijkheden

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent