WerkTalent

Heftruckchauffeur | EUR2300,00 - EUR2600,00

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij zoeken voor verschillende bedrijven een heftruckchauffeur. Elk bedrijf is weer anders, daarom gaan wij samen met jou ontdekken welk bedrijf het beste bij je past en waar jouw wensen liggen!

Functieomschrijving
Als heftruckchauffeur is geen magazijn voor jou te gek. Jij wringt je door alle paden en weet de goederen netjes op te bergen of naar de vrachtwagens te brengen. Dat betekent goed strak sturen, zeker als jij weet dat er meer collega's rondrijden op een hef- of reachtruck! Wat ga jij nog meer doen?

Jij gaat orders picken en klaarzetten voor transport. Is er een pallet of zending die uitsteekt of een afwijking hebben? Geen probleem, jij lost het wel even op! Wij werven voor verschillende bedrijven waar jij zowel in dagdienst of in ploegendiensten aan de slag kunt, aan jou de keuze!

Functie-eisen
- Ervaring met het besturen van een heftruck of bereid dit te leren (op kosten van WerkTalent jouw heftruckcertificaat behalen)
- Jij weet hoe je veilig werkt en hoe je op een snel tempo kunt werken
- Woonachtig in de omgeving van Breda

Arbeidsvoorwaarden
Wat je krijgt als heftruckchauffeur is per bedrijf verschillend. Zo heeft het ene bedrijf leuke teamuitjes en krijg jij bij het andere bedrijf een fietsenplan of bedrijfsfitness. Samen gaan we kijken welk bedrijf het beste bij je past. Wat jij sowieso krijgt is:

- Een salaris tussen de EUR2300,00 en EUR2600,00 per maand
- Meer dan 200 online gratis trainingen, cursussen en microlearnings via de WerkTalent Academy
- Uitzicht op een vast dienstverband

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent