WerkTalent

Chauffeur vishandel | EUR2200,00 bruto

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is opgericht in 1908 en bestaat dus al meer dan 100 jaar. Het is inmiddels een groot begrip in culinair Nederland. Zij leveren diverse soorten vis aan bekende chefs, groothandels, horecagelegenheden en cateringbedrijven door heel Nederland. Daarnaast leveren zij ook aan cruiseschepen in de havens van Nederland en Antwerpen, ook worden de producten geŽxporteerd naar alle continenten. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 140 personeelsleden en zij worden alleen nog maar groter!

De opdrachtgever is gelegen in de Spaanse Polder in Rotterdam, dit is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoeteremeer, Delft, Schiedam en Vlaardingen.

Functieomschrijving
Als chauffeur bij Schmidt Zeevis ben je dagelijks hard aan het werk met je collega's om de bestellingen tijdig bij de klanten af te leveren. Door de familiaire sfeer voel je je al direct onderdeel van het team. Na een kop koffie en het doornemen van de bestellingen en route, start je met je dag!

Aan de hand van de routekaart ga je de bestellingen zo handig/strategisch mogelijk in de wagen plaatsen. Wanneer de bestellingen veilig in de wagen geplaatst zijn ga je met een bestelwagen de weg op om de bestellingen bij diverse klanten af te leveren. Wie zijn die klanten precies? Dit zijn (de beste) horeca zaken in Nederland, maar kunnen ook cruiseschepen zijn die in de Rotterdamse haven liggen, supermarkten of bij particulieren thuis. Bij het afleveren van de orders zorg jij ervoor dat er nogmaals een controle wordt uitgevoerd en bij afwijkingen er direct geschakeld wordt met de expeditie om het op te lossen met de klant.

Doordat je veel over de vloer komt bij klanten en met hen in contact staat, ben je dan ook echt het visitekaartje van Schmidt Zeevis. Dit doe je samen met 30 andere chauffeurs die verdeelt zijn over 20 wagens. Er wordt voornamelijk gereden door heel Nederland maar ook kan het voorkomen dat je de heerlijke verse vis gaat afleveren in BelgiŽ of Duitsland. Benieuwd welke voorwaarden behoren bij de functie en waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen? Lees dan snel verder.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

- Ervaring heeft als chauffeur en die veiligheid en kwaliteit altijd op nummer 1 zet tijdens zijn werkdag;
- In het bezit is van een geldig rijbewijs B;
- Vloeiend Nederlands spreekt en schrijft;
- Klantgericht en een teamspeler is;
- Stressbestendig is, zelfstandig kan werken, flexibel en voornamelijk klantgericht is;
- Woonachtig is in de omgeving van Rotterdam.

Arbeidsvoorwaarden
Naast het feit dat je komt te werken bij de leukste, maar zeker ook de lekkerste verse vis groothandel van Nederland, bieden wij jou het volgende:

- Een bruto maandsalaris tussen de EUR1900 Š EUR2200 bruto per maand (o.b.v. ervaring);
- Reiskosten vergoeding van EUR0,19 per kilometer vanaf 10 kilometer;
- Een fulltime dagdienst functie, waarbij je ook werkt op zaterdag en in roulatie op zondag (1x in de 3 weken)
- Mogelijkheden om je skills nog verder uit te breiden middels opleidingen en/of cursussen, denk hierbij aan je VCA of je vrachtwagenrijbewijs;
- Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheden;
- Een hypermoderne en opvallende standplaats naast de A20 in Rotterdam;
- Zo nu en dan een heerlijke vers visje om mee te nemen naar huis.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent