Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn. Je zorgt voor de correcte ontvangst, opslag en afgifte van de behandelde goederen en waakt ervoor dat je een schone en veilige werkomgeving houdt. In jouw functie sta je leveranciers, aannemers, tegelzetters maar ook particuliere klanten te woord. Jij weet klanten op je eigen wijze te charmeren en aan ons bedrijf te binden. Jij houdt je bezig met het verzamelen, sorteren en verpakken van goederen volgens de wens van de klant. Daarbij controleer je de uitgaande goederen op aantal en type en zorg je voor het laden en lossen middels een heftruck.

Wat wij bieden

  • Een interessante en afwisselende functie in een veelzijdige branche
  • Een leuk en informeel team binnen een mooi familiebedrijf
  • Een gezellige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid voor vast dienstverband
  • Opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met tegels en aanverwante producten
  • Je hebt ervaring met werkzaamheden in een magazijn
  • Je hebt je heftruckcertificaat
  • Je bent gemotiveerd, en wil graag aan het werk

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste tegelzaak van Nederland. Van oorsprong is jouw werkgever een familiebedrijf. Er heerst een open, informele en no-nonsense cultuur en er is ruimte voor ondernemerschap, vrijheid van denken en handelen. Samenwerken en respect voor elkaar is zeer belangrijk. Met zo'n zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten heeft jouw werkgever de grootste collectie van Nederland. Jouw collega's hebben een passie voor tegels en/of (af)bouw-/interieurproducten. Zij kenmerken zich door betrokkenheid, enthousiasme, betrouwbaarheid, eerlijkheid en een nuchter karakter

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau