Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker ga jij werken bij één van onze duurzaamste opdrachtgevers. Het betreft een fulltime functie waarbij je gaande weg steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijgt. Wij zoeken dus echt iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken en met het bedrijf wil meegroeien. Je werkt nauw samen met je collega's in het magazijn in Erp en samen hebben zijn jullie verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van orders, voordat deze worden opgehaald en geleverd door de logistiek dienstverlener. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit: het verpakken, verzamelen en klaarmaken van orders voor transport, aanvullen van goederen in het magazijn en bijhouden van de voorraad, laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck op de expeditie, het controleren van inkomende goederen en het verwerken van retour goederen en het maken van de logistieke planningen.

Wat wij bieden

 • Luba doet voor deze vacature alleen de werving en selectie: jij gaat dus direct op contract bij onze klant!
 • Vaste baan voor 40 uur per week
 • Prettige en collegiale werkomgeving binnen een snelgroeiende internationale organisatie!
 • Je werk maandag t/m vrijdag tussen 7.30u en 17.30u, dit bespreek je samen met je 2 directe collega's
 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tot maximaal ? 2.300 per maand o.b.v. fulltime werk
 • Gunstige pensioenregeling waarbij je werkgever een gedeelte van de premie betaald
 • Winstbonus die eerlijk verdeeld wordt onder de medewerkers

Wat wij vragen

 • Aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie als magazijnmedewerker
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal i.v.m. werkinstructies en interne communicatie
 • Je kunt goed samenwerken en gaat nauwkeurig en georganiseerd te werk
 • Het hebben van een heftruckcertificaat heeft de voorkeur, maar heb je die niet dan kunnen we bekijken of je via ons een cursus kan volgen!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiende leverancier van topkwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagematerialen in het EPC dak-segment van de Europese PV markt. Met een topteam van 20 personen werken ze dagelijks om de wereld een stuk energiezuiniger te maken en jij kan daar een onderdeel van zijn. Op de locatie in Eindhoven zitten de kantoormedewerkers, denk aan sales, IT, marketing etc. en in het magazijn in Erp ligt de voorraad klaar die uitgeleverd kan worden aan de klanten. Daar werkt een klein team van 2 magazijnmedewerkers, maar Bas (operationeel manager) is ook geregeld aanwezig. De locatie in Eindhoven is goed bereikbaar op Strijp-S, dus zowel eigen vervoer als met OV. De locatie in Erp is makkelijk wanneer je eigen vervoer hebt. 'Work hard, play hard' is hier zeker van toepassing, graag goede resultaten samen behalen en ambitieus te groeien, maar ook leuke teamuitjes zoals bijv. paintballen of een barbecue. Hier wil jij toch werken?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau