Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Een allround logistieke functie waar jouw magazijnhart harder van gaat kloppen! Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je draagt zorg voor het beheer van alle aanwezige artikelen in het magazijn en zorgt voor een juiste identificatie en registratie van goederen. Je taken bestaan o.a. uit: ontvangst, beheer en uitgifte van materialen, orders verzamelen, magazijn op orde houden, het laden van gereedstaande goederen m.b.v. een heftruck, correct labelen en scannen van goederen en het verwerken van de benodigde administratie. Ook heel belangrijk, het zorgdragen voor het juist scheiden van afval op de afdeling, en het schoonhouden van het magazijn en het terrein spreekt jou voor zich!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris tussen de ?1900,- en ?2500,- bruto per maand (o.b.v. leeftijd én ervaring)
  • Woon je buiten Schijndel? Dan vergoeden we reiskosten
  • Interne doorgroeimogelijkheden en/of ontwikkelingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, met voorkeur in een productieomgeving
  • Goede beheersing (lezen/schrijven/spreken) van Nederlandse taal en mondeling Engels
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid tot overwerk wanneer nodig
  • Ervaring met de heftruck is belangrijk. Daarom heb je bij voorkeur een geldig certificaat

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die matten produceert voor auto's betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze zijn de toonaangevende toeleverancier van slaap- en opbergsystemen aan de internationale vrachtwagen industrie. Het bedrijf doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen ook een kans! Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheid assistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau