Luba Uitzendbureau

Medewerker verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit leuke en informele bedrijf zoeken wij een echte multitasker. Enerzijds ben je commercieel sterk en zie je verkoopkansen, aan de andere kant ben je een administratieve duizendpoot. Daarbij heb je ook nog eens affiniteit met woonaccesoires! Je gaat je in deze functie vooral bezighouden met alle voorkomende werkzaamheden rondom de inkoop van artikelen. Dat betekent: het beoordelen van de binnenkomende goederen op kwaliteit en aantallen, het optimaliseren van de voorraden in relatie met de verkoop. Verder doe je de controle van de inkoopfacturen, beantwoord je de telefoon en handel je klachten af. Ook bereid je de leveringen aan Tica en Trends en Trade Venlo voor. Er wordt daarnaast van je verwacht dat je beschikbaar bent voor beurzen in binnen- en buitenland, zowel voor de opbouw als de verkoop en het bezoeken van buitenlandse leveranciers. Natuurlijk lever je een bijdrage aan de omschrijving van de artikelen en de reclame uitingen op de website, in de webshop en in de nieuwsbrieven richting klanten. Omdat dit bedrijf ook aan bedrijven in het buitenland levert, is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Daarnaast ben jij proactief en zie jij werk uit jezelf liggen!

Wat wij bieden

  • Je hebt hier niet alleen maar een kantoorbaan. Maar je springt bij waar nodig!
  • Zolang je via Luba werkt, word je wekelijks uitbetaald. Op tijd en volgens afspraak!
  • Opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband bij de werkgever
  • Een goede werksfeer en een zelfstandige, afwisselende functie

Wat wij vragen

  • Jij weet van aanpakken, hebt een no non sense mentaliteit en je gaat ervoor!
  • Gestructureerd en planmatig werken is helemaal jouw ding
  • Jij hebt inlevingsvermogen in onze klanten en handelt hiernaar
  • Een talenknobbel: naast de Nederlandse taal beheers jij de Engelse taal ook goed. Frans en Duits is een pre

Over het bedrijf

Dit van origine familiebedrijf is een internationale groothandel in woonaccessoires die gevestigd is in Rijswijk. Het succes van dit bedrijf komt doordat de collectie veel producten bevat die in eigen atelier ontworpen en gemaakt worden. Gedurende het jaar staat dit bedrijf op verschillende beurzen door heel Europa. Met meerdere vestigingen in Nederland is het een dynamisch bedrijf waar het geen enkel moment saai is. Zo leveren zij hun producten door heel Europa.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau