Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Je beantwoordt de telefoon en helpt de bellers verder. Dit zijn klanten met vragen over voorraad, levertijden en eventuele uitdagingen hierin. Daarnaast beheer je de mailbox en pak je hieruit voortkomend werk op. Specifieke vragen, technisch van aard, speel je door naar de afdeling die productinhoudelijke info heeft. Je bouwt een relatie op met de klanten, zodat je op termijn ook kunt adviseren. Denk bijvoorbeeld aan het pro-actief contact opnemen om een product weer te bestellen, wanneer jij ziet dat de levertijd oploopt. Er zijn buitendienstcollega`s die nieuwe klanten acquireren en producttrainingen geven. Op de langere termijn is doorgroei naar die richting haalbaar, maar geen vereiste. Wanneer de binnendienst echt jouw plek is, dan helpt het bedrijf je graag om hier helemaal eigen in te worden.

In deze functie praat jij regelmatig met Franssprekende klanten, jij kan dus of goed Frans of goed Engels spreken, naast de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

  • Een nieuwe baan waarbij je meteen op contract gaat bij jouw nieuwe werkgever
  • Een baan waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen richting bijvoorbeeld een buitendienst functie
  • Een baan met veel ruimte voor eigen inbreng

Wat wij vragen

  • Jij bent per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
  • Jij beschikt over technische affiniteit
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Jij spreekt vloeiend Nederlands en Engels of Frans
  • Jij bent proactief, commercieel ingesteld en weet klanten te binden

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een fabrikant van aandrijfriemen en heeft een Duitse oorsprong. De Nederlandse locatie opereert zelfstandig. Productie vindt plaats in onder andere in China en Mexico. De omzet groeit de afgelopen jaren enorm en die potentie is er ook voor de komende jaren. Dit komt doordat de producten in veel branches gebruikt worden, zoals bij landbouwmachines maar ook in de automotive. De werklocatie is Hillegom, op termijn staat een verhuizing binnen de Bollenstreek op de planning.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau