WerkTalent

Leerling Aircomonteur | EUR2300,-

  • Fulltime baan
MBO
  • Zuid-Holland
Capelle aan den IJssel
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een toffe organisatie die zich bevindt in de techniek. De organisatie is actief is in de klimaattechniek en koeltechniek. Zo zijn zij door heel Nederland actief en zijn ze gespecialiseerd in het monteren en installeren van airconditionings en warmtepompen.

Naast een breed assortiment aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert de organisatie ook klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, zorginstellingen, hotels, woningen en scheepvaart. Kwaliteit en Service staat dan ook hoog in het vaandel!

De organisatie hecht waarde aan jouw meningen en wilt jou graag verder opleiden tot een ervaren monteur! Dus solliciteer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij dit leuke bedrijf!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een technische organisatie dat actief is in de klimaattechniek en koeltechniek. Zo zijn zij door heel Nederland actief en zijn ze gespecialiseerd in het monteren en installeren van airconditionings en warmtepompen.

Naast een breed assortiment aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert de organisatie ook klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, zorginstellingen, hotels, woningen en scheepvaart. Kwaliteit en Service staat dan ook hoog in het vaandel!

Als hulp monteur wordt jij gekoppeld aan een ervaren hoofdmonteur die jou alles gaat leren over het vak. Jullie zijn dan 1 team tot dat jij de skills bezit om door te groeien tot een ervaren monteur/koelmonteur en zelf aan de slag te gaan. Samen gaan jullie in de ochtend naar de opdracht en gaan jullie aan de slag met het plaatsen van airconditioners, warmte pompen en ventilatie apparatuur

Jij gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag en hoeft dus in het weekend geen storingsdiensten te draaien. Jouw dag begint om 07:00/08:00 uur 's ochtends en eindigt rond 16:00/17:00 uur 's middags. Elke vrijdag werk je tot 15:00 uur en kan je daarna lekker van het weekend genieten. Jouw werkweek is dus 38 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Dordrecht, ect;
- In het bezit van eigen vervoer en een rijbewijs B;
- In het bezit van een VCA of bereid om deze te behalen;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Een technische achtergrond bijvoorbeeld sleutelen aan auto's en scooters, elektro techniek, koeltechniek, machines instellen, etc;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om mee te werken aan projecten en te overnachten in hotels.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maand salaris tussen de EUR1900,- en 2500,- bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
- Een full-time werkweek van 38 uur met uitzicht op een vaste baan;
- De mogelijkheid om jouw F-gassen diploma te behalen;
- Doorgroei mogelijkheden tot zelfstandig monteur en interne opleidingen;
- Elke vrijdag om 15:00 uur vrij;
- Vrijdag middag borrels;
- Reiskostenvergoeding na 30 min (je zal voornamelijk carpoolen met jouw hoofdmonteur);
- EUR25,00 slaapgeld wanneer je naar projecten gaat waar je zal moeten overnachten;
- Een gezellige werksfeer met leuke collega's.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent