WerkTalent

Veelzijdige metaalbewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Heb jij passie voor metaal en RVS en werk je graag aan allerlei verschillende werkstukken? Dit bedrijf heeft alles in huis om de mooiste dingen te maken! Een toffe directeur die soms gewoon zelf mee werkt en de 22 jaar dat hij er werkt alles wel een keer heeft gedaan. Met een bestaansrecht van bijna 100 jaar is deze klant beslist geen groentje.

Functieomschrijving
Binnen de ruime hallen werkt een hechte club dorpse gasten aan allerlei maatwerk producten. Dit zijn projecten voor bijvoorbeeld de voeding, maritieme sector of procestechniek. Alles is ruim opgezet en het is er comfortabel werken (prettig geluidsniveau en iedereen heeft zijn eigen gereedschap en werkplekje).

Het leuke is dat je ingezet kunt worden als CNC zetter, kanter, knipper of aan de plasmasnijder of lasersnijder staat. Daarnaast kun je je bezig houden met samenstellen en/ of lassen van de werkstukken. Je bepaalt in goed overleg vooraf waar jij je mee bezig gaat houden.

Functie-eisen
Je hebt passie voor metaal en vindt afwisseling belangrijk! Je wil niets liever dan van alles maken van RVS, Metaal en Aluminium en hebt 2 rechterhanden. Verder kom je uit de regio Tilburg (Waalwijk, Dordrecht, Breda & Oosterhout of vergelijkbaar)

Arbeidsvoorwaarden
Een salaris oplopend tot EUR 2.800,- bruto, 13 ADV dagen en veel vrijheid. Je bent absoluut geen nummertje en komt te werken met een groep hechte collega's. Hier verdien je snel een mooie, vaste fulltime baan!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent