Luba Uitzendbureau

Junior accountmanager techniek

Details van de functie

Logo Over het werk

Als accountmanager techniek ben jij verantwoordelijk voor de regio zuid-Nederland; Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Binnen deze regio ontwikkel en onderhou jij jouw eigen netwerk van klanten. Hierbij werk je in een enthousiast team en kom je eens per week met z'n allen bij elkaar om kansen en uitdagingen te bespreken. Naast dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor jouw klanten in de regio, bouw jij jouw netwerk ook uit. Je plant klantbezoeken in, stelt communicatie- en verkoopplannen op en voert evaluaties uit. Dit doe je voornamelijk vanuit huis, waarbij je gebruik maakt van de auto van de zaak om bij jouw klanten te komen. uiteraard zijn jouw collega's altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of om met jou mee te denken.

Zet jij pas jouw eerste stappen in de installatie-wereld als accountmanager? Solliciteer ook! Jouw ervaren collega's leren jouw graag de fijne kneepjes van het vak en nemen jouw mee op alle afdelingen binnen het bedrijf zodat jij precies weet waar jij het over hebt.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?2.700 en ?3.700 bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Werken bij een gezellig, informeel en snelgroeiend bedrijf met goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Een gezellig team waarmee je eens in de week samenkomt om kansen en uitdagingen bespreekt.

Wat wij vragen

  • Je hebt technische affiniteit; jij sleutelt graag aan brommers óf hebt relevante werkervaring
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de regio Brabant
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies. Een divisie is verantwoordelijk voor luchtkwaliteit, een ander voor water en er is een internationale divisie. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf. Binnen het bedrijf hangt een gezellige, informele sfeer. Collegialiteit en een groepsgevoel is kenmerkend voor dit bedrijf, daar pas jij natuurlijk goed bij!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau