Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Gelderland
Zaltbommel
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstig opdrachtgever is op zoek naar een proactieve en zelfstandige productiemedewerker die het leuk vindt om een belangrijke schakel te zijn in het productieproces. Als productiemedewerker ben je elke dag bezig met verschillende taken. Jij ondersteunt het productieproces door de grondstoffen te verzamelen. Op basis van deze recepten produceer jij het eindproduct. Verder ben je ook bezig met het picken van orders en zorg jij voor het beheren van het magazijn. Daarnaast ben je ook nog eens secuur, want jij voert ook de kwaliteitscontroles uit. Binnen de organisatie vinden ze een schone werkplek erg belangrijk. Jij zorgt dus ook voor het reinigen van apparatuur en het schoonhouden van je werkplek. Jij wordt goed begeleid door jouw collega´s zodat jij alles te weten komt over de producten. Kortom, een uitdagende functie als productiemedewerker met veel diverse taken.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris op basis van ervaring
  • Een baan met veel verschillende werkzaamheden
  • Leuke vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
  • Waardering voor je werk en een goed inwerktraject
  • Uitdagend en afwisselend werk (in dagdienst) bij een groeiend bedrijf

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag
  • Je beschikt over een proactieve houding en weet van aanpakken
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is dé producent van reinigings- en beschermingsproducten voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen. Met deze producten verwijder je zelfs de moeilijkste vervuiling. De organisatie bestaat uit jonge, gedreven vakspecialisten die alleen genoegen nemen met het beste. Zij worden blij van innoveren. Elke dag weer werken zij aan onze service en producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau