Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Hoorn
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Inpakken van de gedraaide orders, de machine vullen met grondstoffen en de boel op orde houden. Daar draai jij jouw hand niet voor om! Je gaat aan de slag als machinevoerder en jij hebt antwoord op de vraag waarom de machine vast loopt, je kunt deze (kleine) storingen zelf oplossen en je weet ook hoe dit een volgende keer voorkomen kan worden. De grotere storingen worden uiteraard door de technische dienst uitgevoerd. Verder heb jij oog voor kwaliteit. Jij ziet of er aan alle hygiëne regels is voldaan en of de producten zo klaar zijn om naar de klant te kunnen.

Wat wij bieden

  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf
  • Na het werken via Luba wordt je bij wederzijdse tevredenheid overgenomen door het bedrijf
  • Pensioenopbouw

Wat wij vragen

  • Ervaring in de voedingsmiddelen is een pré
  • Ervaring in het werken aan productielijnen of in een productieomgeving
  • Je bent fysiek in staat om het werk uit te kunnen voeren

Over het bedrijf

Bakken is de lust en het leven van de klanten van jouw nieuwe werkgever. Jouw nieuwe werkgever zorgt ervoor dat er binnen heel Europa genoeg fondant, marsepein en andere vullingen en toebehoren van bijvoorbeeld taarten geleverd worden. Alles wordt volgens eigen recept gemaakt in dit groeiende bedrijf, waar nu ongeveer 50 mensen werkzaam zijn. Ben jij de volgende?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau