Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Trimmer Heerlen

Details van de functie

Logo Huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels. In onze Pets Place Boerenbond winkels komen klanten binnen voor persoonlijk advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops. Als Trimmer kom je te werken in één van onze eigen trimsalons en verzorg je de was- en knipbeurten van voornamelijk honden, maar ook andere dieren, zoals katten. Een geweldige uitdaging in combinatie met het adviseren van onze klanten over de verzorging van hun dier. Deze combinatie maakt dat dit jouw happy place kan worden.

Doordat de trimsalon is gevestigd in de winkel pak je ook daar commerciële kansen in een verkoopgesprek met beide handen aan. Het aanspreken van klanten ga jij dus niet uit de weg. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de klant een geweldige winkelbeleving heeft en goed geadviseerd wordt.

Kennis van huisdieren en onze producten is natuurlijk noodzakelijk. Je zal dan ook deelnemen aan ons interne IJsvogel Campus programma, waar we je uitdagen om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie. Je weet hoe je enthousiast op een klant afstapt en weet wat je moet zeggen om ervoor te zorgen dat je dieren en hun baasjes bindt aan de organisatie. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen".
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.