WerkTalent

Productiemedewerker EUR11,50 per uur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote speler in de voedingswaren sector. Zij produceren verschillende soorten vleeswaren van grillworst tot filet american en deze worden geleverd aan verschillende grote supermarktketen door heel Nederland.

Als nieuwe collega kom jij te werken in een gezellig en multicultureel team van ongeveer 200 collega's die net zoals jij elke dag hun beste beentje voorzetten en graag elkaar willen helpen. Binnen het team wordt er voornamelijk Engels en Nederlands gesproken.

Verder is het bedrijf erg blij met hun medewerkers en laten zij dit ook blijken met verschillende extra's. Hierbij kan je denken aan teamuitjes, coupon bonnen om in jouw eerste week gratis eten te halen in de kantine en opleidingsmogelijkheden die niet hoeven aan te sluiten op jouw functie maar op jouw toekomst plannen.

Mocht je graag op een andere afdeling willen staan of nieuwe werkzaamheden willen leren dan kan je dit gewoon aangeven bij jouw leidinggevende en dan zullen zij jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf! Jouw mening is erg belangrijk!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een groot bedrijf in Zoetermeer waar verschillende soorten vleeswaren worden geproduceerd die heel Nederland elke ochtend eet op hun boterham. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan grillworst, gehakt, filet american en nog veel meer! Deze organisatie is al jaren actief in de food industrie en is dan ook een vaste leverancier van verschillende supermarktketen door heel Nederland zoals de Jumbo, Lidl en de Plus.

Binnen dit bedrijf wordt er niet geslacht!! Het vlees komt geslacht binnen en wordt binnen de productie ruimte alleen verwaardigd tot een eindproduct dat in de supermarkten terecht komt. Hierdoor zal jij gaan werken in een omgeving waar hygiŽne (NVWA en BRC) erg belangrijk is!

Als productiemedewerker ga jij samen met jouw collega's aan de slag met het produceren van verschillende vleeswaren volgens de planning. De volgende taken horen bij jouw functie:

- Het inpakken van vleeswaren;
- Het productieproces bijhouden en bijspringen waar het nodig is;
- Productie bonnen en planningen lezen;
- Artikelen controleren op juiste labels en houdbaarheid;
- Produceren naar aanleiding van de planning;
- Machines aanvoeren;

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden kunnen nog wel eens variŽren door de supermarkt orders. In ieder geval begin je om 06:00 of 07:00 uur 's ochtends en eindigt jouw dag tussen 15:00 en 17:00 uur. Hierna kan je lekker weekend gaan vieren en ben je vrij!

Functie-eisen
Heb jij geen ervaring in de productie, maar wil je wel graag fulltime aan het werk? Dan staat deze organisatie zeker open voor jouw sollicitatie!

- Woonachtig in de buurt van Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer of Woerden;
- Bereidt om in een multicultureel team te werken;
- Bereidt om fulltime aan de slag te gaan en overuren te maken als er spoedorders zijn;
- Jij spreekt de Engelse of Nederlandse taal;
- In staat werkzaamheden uit te voeren in een snel tempo;
- Jij kan elke ochtend om 06:00 uur of 07:00 uur aanwezig zijn.

Arbeidsvoorwaarden
Als productiemedewerker bij deze organisatie vindt onze opdrachtgever dat je goed beloond moet worden voor jouw inzet! Hierdoor willen zij jou graag het volgende aanbieden om bij hun te komen werken:

- Een bruto uurloon vanaf EUR11,50 per uur;
- De kans om door te groeien als machine of proces operator met interne opleidingen of om andere opleidingen te volgen;
- Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering en 131% overwerktoeslag bij overuren voor 06:00 's ochtends of na 18:00 s' avonds;
- Koude toeslag van EUR0,07 of EUR0,09 per uur;
- Een goed geregelde pensioensregeling;
- De mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan in een dagdienst;
- Bedrijfskleding en werkschoenen van de zaak;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 cent per km.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent